В «Укрінформі» відкрилася фотовиставка робіт з АТО

В «Укрінформі» відкрилася фотовиставка робіт з АТО

12 Травня 2017
862
12 Травня 2017
17:31

В «Укрінформі» відкрилася фотовиставка робіт з АТО

862
12 травня Міністерство інформаційної політики представило в приміщенні інформаційного агентства «Укрінформ» фотовиставку робіт, зроблених у зоні проведення АТО.
В «Укрінформі» відкрилася фотовиставка робіт з АТО
В «Укрінформі» відкрилася фотовиставка робіт з АТО

На відкриття виставки запросили медійників, які займаються висвітленням 62-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення», повідомляє «Укрінформ».

Представила фото журналістам завідувач сектору медіакомунікацій та зв'язків зі ЗМІ Міністерства інформаційної політики України Марина Соботюк.

За її словами, міністерство не могло обійти тему російської агресії на Донбасі під час проведення «Євробачення-2017». Світ має дізнатися про мужність українських воїнів, які захищають не лише Україну, - наголосила пані Соботюк.

На світлинах зображені як батальні сцени, так і моменти перепочинку.

Фотовиставку розташовано у вітринах «Укрінформу».

Нагадаємо, з 1 по 14 травня в «Укрінформі» працює ArtHub, який став однією з додаткових локацій для роботи та спілкування представників іноземних ЗМІ під час проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Фото: «Укрінформ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Яна Собецька, для «Детектора медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
862
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду