В «Укрінформі» відкрився ArtHub – додаткова локація «Євробачення-2017»

В «Укрінформі» відкрився ArtHub – додаткова локація «Євробачення-2017»

2 Травня 2017
1300
2 Травня 2017
18:00

В «Укрінформі» відкрився ArtHub – додаткова локація «Євробачення-2017»

1300
З 1 по 14 травня в Українському національному агентстві «Укрінформ» працюватиме ArtHub, який став однією з додаткових локацій для роботи та спілкування представників іноземних ЗМІ під час проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017».
В «Укрінформі» відкрився ArtHub – додаткова локація «Євробачення-2017»
В «Укрінформі» відкрився ArtHub – додаткова локація «Євробачення-2017»

Про це повідомляє прес-центр «Євробачення».

Проект стартував з відкриття виставки «WOW, Ukraine!», яка демонструє факти про відомих у світі винахідників та зірок шоу-бізнесу, які родом з України, українські розробки і технології, а також туристичні місця.

«Ми хотіли зробити ArtHub "Укрінформу" додатковим простором для іноземних журналістів. Під час "Євробачення" до Києва завітає півтори тисячі іноземних журналістів, тому ми хочемо розказати їм не про ту Україну, про яку можна прочитати на шпальтах газет, а про незвичайну та невідому Україну. Адже ідея проекту - розказати про неочікувану, культурну, красиву, європейську країну», - повідомила перша заступниця міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова.

ArtHub протягом цих двох тижнів буде майданчиком з презентації та популяризації українських етнічних, історичних та культурних надбань, зазначив генеральний директор агентства «Укрінформ» Олександр Харченко.

В ArtHub заплановані творчі зустрічі з музикантами, дизайнерами та фотографами; знайомство з культурою, побутом, традиціями різних регіонів України; демонстрації традиційного одягу та прикрас кримських татар, старовинної вишивки Карпат, дегустації традиційних кримських страв, кавова церемонія, розповідь про традиції закарпатського виноробства та сироваріння. Учасники майстер-класів зможуть навчитися ліпити вареники, та опанують ази української вишивки.

Зокрема, 3 травня в ArtHub проходитиме День преси, у межах якого о 13:00 відбудеться презентація інформагентства «Укрінформ». 11 травня о 16:00 відкриється виставка фотохудожника Ігоря Гайдая та відбудеться презентація його фотопроекту Razom.ua

Програму заходів ArtHub можна переглянути на сайтах «Євробачення-2017» та «Укрінформ».

Нагадаємо, 4 травня на Хрещатику відбудеться відкриття офіційної фан-зони пісенного конкурсу «Євробачення-2017» – Eurovision Village. Майданчик працюватиме щодня з 4 по 14 травня з 12:00 до 22:00, а в дні півфіналів та фіналу – до моменту завершення шоу.

Крім офіційної фан-зони Eurovision Village у Києві працюватимуть ще чотири неофіційні фан-зони «Євробачення-2017»: на Софіївській площі, на Троїцькій площі (біля НСК «Олімпійський»), на Поштовій і Контрактовій площах. Усі неофіційні фан-зони відкрилися 30 квітня і працюватимуть до 14 травня включно.

Нагадаємо, півфінали 62-го пісенного конкурсу «Євробачення-2017» відбудуться у Міжнародному виставковому центрі на лівому березі Дніпра 9 та 11 травня. Фінал «Євробачення-2017» – 13 травня.

Фото: прес-центр "Євробачення-2017"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1300
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду