Фестиваль «Молодість» очікує на допомогу від Кличка

Фестиваль «Молодість» очікує на допомогу від Кличка

22 Вересня 2015
1621
22 Вересня 2015
10:33

Фестиваль «Молодість» очікує на допомогу від Кличка

1621
Фестиваль «Молодість» очікує на допомогу від Кличка
Фестиваль «Молодість» очікує на допомогу від Кличка

Дирекція Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» написала листа київському міському голові Віталію Кличку з проханням посприяти проведенню цьогорічного фестивалю. «Молодість» пропонує створити робочу групу під керівництвом мера Києва для організації та проведення фестивалю на належному рівні. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

 

Оргкомітет кінофоруму звертає увагу, що «Молодість» - єдиний фестиваль в Україні, акредитований Міжнародною асоціацією федерацій кінопродюсерів - FIAPF. У разі непроведення цьогорічного заходу, фестиваль ризикує втратити акредитацію Міжнародної асоціації федерацій кіно продюсерів FIAPF, а Київ - статус мiста проведення мiжнародного кiнофестивалю в рейтингу офіційних кінофестивалів світу.

 

Проведення ювілейного 45-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» планується з 24 жовтня по 1 листопада 2015 року. Поки що на проведення кінофестивалю від Київської міськадміністрації фінансування не отримано.

 

Нагадаємо, як розповів у коментарі «Детектор медіа» генеральний директор КМКФ «Молодість» Андрій Халпахчі, цього року на ювілейний 45-й кінофорум необхідно залучити 600-700 тис. доларів.

 

Голова Держкіно Пилип Іллєнко повідомив, що Державне агентство з питань кіно надасть на проведення 45-го КМКФ «Молодість» фінансування в сумі 552 тис. грн.

 

Пізніше Андрій Халпахчі повідомив, що цьогорічний фестиваль має лише 5% від необхідної суми бюджету.

 

Тим часом триває акредитація на фестиваль.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1621
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду