detector.media
22.09.2015 10:33
Фестиваль «Молодість» очікує на допомогу від Кличка
Фестиваль «Молодість» очікує на допомогу від Кличка

Дирекція Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» написала листа київському міському голові Віталію Кличку з проханням посприяти проведенню цьогорічного фестивалю. «Молодість» пропонує створити робочу групу під керівництвом мера Києва для організації та проведення фестивалю на належному рівні. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

 

Оргкомітет кінофоруму звертає увагу, що «Молодість» - єдиний фестиваль в Україні, акредитований Міжнародною асоціацією федерацій кінопродюсерів - FIAPF. У разі непроведення цьогорічного заходу, фестиваль ризикує втратити акредитацію Міжнародної асоціації федерацій кіно продюсерів FIAPF, а Київ - статус мiста проведення мiжнародного кiнофестивалю в рейтингу офіційних кінофестивалів світу.

 

Проведення ювілейного 45-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» планується з 24 жовтня по 1 листопада 2015 року. Поки що на проведення кінофестивалю від Київської міськадміністрації фінансування не отримано.

 

Нагадаємо, як розповів у коментарі «Детектор медіа» генеральний директор КМКФ «Молодість» Андрій Халпахчі, цього року на ювілейний 45-й кінофорум необхідно залучити 600-700 тис. доларів.

 

Голова Держкіно Пилип Іллєнко повідомив, що Державне агентство з питань кіно надасть на проведення 45-го КМКФ «Молодість» фінансування в сумі 552 тис. грн.

 

Пізніше Андрій Халпахчі повідомив, що цьогорічний фестиваль має лише 5% від необхідної суми бюджету.

 

Тим часом триває акредитація на фестиваль.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY