Маніпулятивний сюжет про події у Первомайську видалили з сайту ICTV

12 Листопада 2012
6733
12 Листопада 2012
18:41

Маніпулятивний сюжет про події у Первомайську видалили з сайту ICTV

6733
Ведучий програми «Надзвичайні новини» Костянтин Стогній каже, що на сайті його й не було
Маніпулятивний сюжет про події у Первомайську видалили з сайту ICTV

Сюжет програми «Надзвичайні новини» на каналі ICTV про події на 132-й ОВК у Первомайську Миколаївської області, про маніпулятивний зміст якого написала блогер Вікторія Олейник, зник з сайту проекту та був вирізаний із запису повного випуску програми.

 

У програмі за 7 листопада, яка завантажений на сайт проекту, сюжету про Первомайськ немає, а тривалість самого випуску складає 39 хвилин і 53 секунди.

 

А ось у записі програми, що зберігся на Youtube, тривалість випуску довша - 42 хвилини і 30 секунд, а згаданий матеріал таки є (на відео - 8:30 хв).

У коментарі «Детектор медіа» ведучий програми Костянтин Стогній сказав, що на сайт викладаються лише найбільш резонансні сюжети, тож цілком можливо, що цей просто не потрапив до їх числа.

 

«Ми виставляємо на сайт приблизно двадцять відсотків сюжетів. Ми не ведемо повного архіву. Все виставляється в автоматичному режимі - або найбільш рейтингові, або найбільш ті, які нам треба виставити. Сайт живе окремим життям», -  повідомив він.

 

Ми переглянули останні випуски «Надзвичайних новин» і порівняли їх з підбіркою сюжетів, завантажених на сайт проекту - виявилося, що усі матеріали, які входять до програми, з'являються і на сайті. 

 

Нагадуємо, що 7 листопада у програмі «Надзвичайні новини» вийшов маніпулятивний сюжет про події на 132-й ОВК в Первомайську Миколаївської області. Ведучий програми Костянтин Стогній у коментарі «Детектор медіа» заявив, що автори сюжету передали тільки факти і нічого більше, тож ніякої маніпулятивності у матеріалі він не вбачає.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6733
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
4180 дн. тому
Когда Стогний давал сюжеты где оппозиция побеждает - так не манипулятивный. А этот "вдруг" встревожил ТК? Как по мне то ТК становится все манипулятивнее.
СКС
4181 дн. тому
Стогий это ещe тая падла... КГБовской закалки
Добродій
4182 дн. тому
Ага, на нього б беркутівський шолом... і в Первомайськ
Ю_ТУБ
4182 дн. тому
А мне Стагний нравиться. И не только как видущий этой замичательной програмы, но и как мущина. Вы лучший, Коньстантин! Форевер !!!
!!!
4182 дн. тому
Костик, Костик... Давай, досвидания! :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду