Оксана Калетник (Єлманова) претендує на посаду віце-спікера?

7 Листопада 2012
10093
7 Листопада 2012
12:29

Оксана Калетник (Єлманова) претендує на посаду віце-спікера?

10093
Оксана Калетник (Єлманова) претендує на посаду віце-спікера?

Член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Оксана Калетник (екс-Єлманова), яка обрана народним депутатом в одномандатному виборчому окрузі № 16 у Вінницькій області, претендує на посаду віце-спікера Верховної Ради. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на свої джерела.

 

За даними видання, претендентами на посаду голови Верховної Ради від Партії регіонів є Сергій Тігіпко, Олександр Єфремов і Олександр Лавринович.

 

Посаду заступника голови Верховної Ради розраховує отримати фракція комуністів. Претендентами на віце-спікера від комуністів є нинішній заступник голови Ради Адам Мартинюк та Оксана Калетник, сестра нинішнього керівника Державної митної служби Ігоря Калетника.

 

Оксана Калетник (тоді Єлманова) була обрана на посаду члена Нацради Верховною Радою у червні 2010 року за квотою Компартії. При розгляді її кандидатури в Комітеті з питань свободи слова та інформації виник скандал з приводу неавтентичності її диплома юриста та відсутності достатнього досвіду роботи у сфері телебачення і радіомовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10093
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4186 дн. тому
У рЫгионалов вообще сдурели?! Еще бы героя Украины Засуху туда!
гость
4187 дн. тому
сейчас у нее начнется скандал со школьным аттестатом.......
boss
4187 дн. тому
Почему только ВИЦЕ- ШКИПЕРА ? Там уже Адам Мартынюк плотно сидит. Дайошь Оксану - в ПРезиденты , ( или владычицей морскою)......
Роман
4187 дн. тому
А не злипнеться у неї від такого апетиту одне місце?!
Томенк
4187 дн. тому
Це ПиаР Елмановой.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду