detector.media
07.11.2012 12:29
Оксана Калетник (Єлманова) претендує на посаду віце-спікера?
Оксана Калетник (Єлманова) претендує на посаду віце-спікера?

Член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Оксана Калетник (екс-Єлманова), яка обрана народним депутатом в одномандатному виборчому окрузі № 16 у Вінницькій області, претендує на посаду віце-спікера Верховної Ради. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на свої джерела.

 

За даними видання, претендентами на посаду голови Верховної Ради від Партії регіонів є Сергій Тігіпко, Олександр Єфремов і Олександр Лавринович.

 

Посаду заступника голови Верховної Ради розраховує отримати фракція комуністів. Претендентами на віце-спікера від комуністів є нинішній заступник голови Ради Адам Мартинюк та Оксана Калетник, сестра нинішнього керівника Державної митної служби Ігоря Калетника.

 

Оксана Калетник (тоді Єлманова) була обрана на посаду члена Нацради Верховною Радою у червні 2010 року за квотою Компартії. При розгляді її кандидатури в Комітеті з питань свободи слова та інформації виник скандал з приводу неавтентичності її диплома юриста та відсутності достатнього досвіду роботи у сфері телебачення і радіомовлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY