Канал Business знайшов заміну Іванні Найді

31 Серпня 2012
10437
31 Серпня 2012
15:37

Канал Business знайшов заміну Іванні Найді

10437
Головним продюсером телеканалу Business стане Андрій Пробитюк
Канал Business знайшов заміну Іванні Найді

Новим головним продюсером каналу Business стане Андрій Пробитюк, який раніше займав на каналі посаду головного редактора. Про це «Детектор медіа» повідомив Артем Ткачов, керівник медіанапряму компанії UBG, що управляє й володіє супутниковими телеканалами Business, «A-One Україна», «Добро-ТВ», Ukrainian Fashion і ZTV.

 

За словами пана Ткачова, Андрій Пробитюк приступає до своїх обов'язків з 1 вересня.

 

Нагадаємо, у жовтні 2011 року телеведуча Іванна Найда стала генеральним продюсером ділового телеканалу UBC (Business), а Андрій Пробитюк став головним редактором каналу, випусковим редактором - Михайлина Скорик.

 

Однак у серпні 2012-го Іванна Найда залишила і очолила сімейний телеканал компанії «1+1 медіа» «Плюсплюс». Михайлина Скорик з 1 вересня переходить працювати на канал «Україна» на посаду випускового редактора ранкової програми «Ранок з "Україною"».

 

Артем Ткачов заперечує інформацію про те, що в компанії UBG продовжуються звільнення. За його словами, після того, як було звільнено спочатку 28 осіб, а потім 40 (за інформацією ТК їх було близько 100) - усі скорочення в компанії завершилися. Нагадаємо, однак, що після першої хвилі звільнень загалом у медіанапрямі корпорації працювало 255 осіб, нині, як уточнив пан Ткачов, співробітників залишилося 140.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10437
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
telenews
4252 дн. тому
Налоговая милиция Киева 31 августа задержала в Винницкой области собственника корпорации «Украинская бизнес-группа» (UBG) Руслана Демчака по подозрению в легализации доходов, полученных преступным путем.
telenews
4252 дн. тому
http://inpress.org.ua/ru/incidents/1534-v-kieve-nalogovoy-militsiey-zaderzhan-krupnyy-biznesmen
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду