Медіахолдинг Ахметова запустив відеосервіс Oll.tv

14 Травня 2012
12952
14 Травня 2012
16:21

Медіахолдинг Ахметова запустив відеосервіс Oll.tv

12952
Медіахолдинг Ахметова запустив відеосервіс Oll.tv

Медійний холдинг «Медіа Група Україна», що належить Рінату Ахметову, офіційно оголосив про запуск інтернет-відеосервісу Oll.tv. Сервіс надаватиме безкоштовний та платний доступ до ліцензійного відео - художніх фільмів, серіалів і програм українських і закордонних виробників тощо. У планах - аплікації для смарт-телевізорів.

 

Під час Євро-2012 користувачі сервісу зможуть за 40 грн (а враховуючи знижку 50% у разі замовлення до 1 червня - за 20 грн) дивитися в HD-якості матчі чемпіонату.

 

Більша частина бібліотеки Oll.tv матиме безкоштовний доступ, повідомили під час прес-конференції керівники компанії «Діджитал Скрінз», юридичної особи сервісу.

 

Продавати рекламу Oll.tv планує з наступного року, у контенті з платним доступом реклами не буде. Сервіс матиме два різновиди платного доступу: передплату і плату за перегляд.

 

За словами директора департаменту розвитку бізнесу групи Ольги Гаврилової, відеосервіс є своєрідною альтернативою DVD і кінотеатрам. Відповідно, за словами маркетинг-директора проекту Сергія Гапоченка, плата за доступ буде нижчою за вартість диску чи білету в кіно.

 

Стратегічний погляд «Діджитал Скрінз», за словами Гапоченка, спрямований убік телевізорів: незабаром Oll.tv стане доступним на смарт-телевізорах LG і Samsung і програвачах Dune.

 

Очікується, що до кінця року відеосервіс вийде на аудиторію в сотні тисяч відвідувачів і матиме десятки тисяч передплатників, повідомив Сергій Гапоченко.

 

Вийти на окупність, за інформацією Ольги Гаврилової, сервіс має за 3-5 років.

 

Нагадаємо, у травні 2011 року директор із розвитку медійного напряму бізнесу ЗАТ «СКМ» Катерина Лапшина розповіла «Детектор медіа», що група «Україна» хоче запустити відеоплатформу з доставки відео через інтернет. Планувалося наповнити відеосервіс ліцензійним кіно та іншим контентом, бізнес-модель побудувати шляхом комбінації безкоштовного контенту, передплати і VOD.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12952
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rkononenko
4282 дн. тому
Толку з того сайту, коли він російськомовний. Таких сайтів і так хоч греблю гати.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду