detector.media
14.05.2012 16:21
Медіахолдинг Ахметова запустив відеосервіс Oll.tv
Медіахолдинг Ахметова запустив відеосервіс Oll.tv

Медійний холдинг «Медіа Група Україна», що належить Рінату Ахметову, офіційно оголосив про запуск інтернет-відеосервісу Oll.tv. Сервіс надаватиме безкоштовний та платний доступ до ліцензійного відео - художніх фільмів, серіалів і програм українських і закордонних виробників тощо. У планах - аплікації для смарт-телевізорів.

 

Під час Євро-2012 користувачі сервісу зможуть за 40 грн (а враховуючи знижку 50% у разі замовлення до 1 червня - за 20 грн) дивитися в HD-якості матчі чемпіонату.

 

Більша частина бібліотеки Oll.tv матиме безкоштовний доступ, повідомили під час прес-конференції керівники компанії «Діджитал Скрінз», юридичної особи сервісу.

 

Продавати рекламу Oll.tv планує з наступного року, у контенті з платним доступом реклами не буде. Сервіс матиме два різновиди платного доступу: передплату і плату за перегляд.

 

За словами директора департаменту розвитку бізнесу групи Ольги Гаврилової, відеосервіс є своєрідною альтернативою DVD і кінотеатрам. Відповідно, за словами маркетинг-директора проекту Сергія Гапоченка, плата за доступ буде нижчою за вартість диску чи білету в кіно.

 

Стратегічний погляд «Діджитал Скрінз», за словами Гапоченка, спрямований убік телевізорів: незабаром Oll.tv стане доступним на смарт-телевізорах LG і Samsung і програвачах Dune.

 

Очікується, що до кінця року відеосервіс вийде на аудиторію в сотні тисяч відвідувачів і матиме десятки тисяч передплатників, повідомив Сергій Гапоченко.

 

Вийти на окупність, за інформацією Ольги Гаврилової, сервіс має за 3-5 років.

 

Нагадаємо, у травні 2011 року директор із розвитку медійного напряму бізнесу ЗАТ «СКМ» Катерина Лапшина розповіла «Детектор медіа», що група «Україна» хоче запустити відеоплатформу з доставки відео через інтернет. Планувалося наповнити відеосервіс ліцензійним кіно та іншим контентом, бізнес-модель побудувати шляхом комбінації безкоштовного контенту, передплати і VOD.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY