Тимошенко просить журналістів надати їй розслідування злочинів родини Януковича

24 Квітня 2012
18018
24 Квітня 2012
17:01

Тимошенко просить журналістів надати їй розслідування злочинів родини Януковича

18018
Тимошенко просить журналістів надати їй розслідування злочинів родини Януковича

Колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, яка відбуває покарання у Качанівській виправній колонії, просить журналістів, лідерів громадських рухів, службовців і силовиків надати їй матеріали розслідувань, які доводять міжнародний характер злочинів правлячої верхівки України. Про це йдеться в її заяві, оприлюдненій на «Українській правді».

 

Юлія Тимошенко зазначає, що з 20 квітня припинила їсти з метою привернути увагу «демократичного світу» до подій в Україні. Вона пропонує застосовувати «всі засоби українських та міжнародних можливостей та впливів» для того, щоб запобігти тому, «що президент України неухильно та педантично будує в великій європейській Україні концентраційний табір насильства та безправ'я».

 

«Треба негайно усвідомити цей трагічний стан речей та негайно це зупинити, застосувавши всі засоби українських та міжнародних можливостей та впливів. Якщо час буде втрачено, ми отримаємо Лівію або Сірію в центрі Європи, і тоді вже буде запізно гасити пожежу», - пише екс-прем'єр. Вона пропонує розпочати публічні міжнародні розслідування всіх корупційних оборудок родини Януковича та його оточення, де будуть задіяні міжнародні фінансові транзакції та оформлення власності, здобутої незаконним шляхом, на території інших держав.

 

Тому Юлія Тимошенко закликає в тому числі і «всіх чесних журналістів» надати матеріали подібних розслідувань, з якими вона має намір звернутися до керівників тих країн, які фігурують у розслідуваннях: «Я публічно звернуся до офіційної влади тих країн, в юрисдикції яких проводилися корупційні злочини наших правителів з проханням провести неупереджені, незалежні розслідування цих злочинів та притягнути до відповідальності винних. Треба розпочати Велике Очищення Країни вже зараз».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18018
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Alexuc
4337 дн. тому
После истерии, устроенной БЮТ в парламенте по поводу русского язвка, хочу изменить свой предыдущий комментарий. Согласно идеологии Тимошенко и ее партии все, кто не с ними - враги народа и преступники. Взятки везде, где нет БЮТ! Только они везде правы, только их видение Украины исключительно украиномовной, несмотря на то, что для половины населения Украины украинский язык является не родным языком! В их представлении любой, кто во власти, любой, кто поддерживает власть - "зрадники и вороги держави"! Бютовцы и сама Тимошенко давно уже утратили связь с реальностью и живут в выдуманной ими самими стране, где все их марионетки и все делают только как, как им хочется! Что это, как не диктатура!
Валентина
4347 дн. тому
Только придурки могли не видеть, что творят бандюковичи. А разве не странно, что один единственный суд в Донецке сгорел в котором слушались дела Януковича, а все суды живы и здоровы, хотя гораздо хуже помещения, чем у сгоревшего. Разве не странно, что сынки нашего президента за год миллионерами стали? Разве не странно, что Межигорье оказалось частным владением Януковича? А если все перечислять, не хватит бумаги. Просто все в правительстве "замазаны" какими-то преступлениями, поэтому бояться голос подать, а кто-то трясется за свой бизнес поэтому погрязает в "делишки" яника. Просто народ у нас быдло, привык жить по-быдлячему, поэтому сидит по хатах и жует сопли. КАЖДЫЙ НАРОД _ ДОСТОИН СВОЕГО ПРАВИТЕЛЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alexuc
4359 дн. тому
Такой шаг нужно было делать еще год назад, когда эта банда только набирала силу. Я писал об этом в БЮТ еще год назад, но там очень умные деятели, вот и доумничались! Без лидеров, которые делают историю, народ не поднимется! Аппеляция к международным институтам приведет к обычной перепалке миежду власть Украины и Европой, США. Неужели не ясно - раз власти устроили комедию суда над лидерами оппозиции, раз им сейчас от рекции Европы и США ни холодно, ни жарко, то они всегда будут находить "аргументы" в свою пользу. Уж где-где,но в Украине платных иуд, изобретающих "оправдательные аргументы" для бандитской власти, хватает!
vatsons
4384 дн. тому
5- а колона ЗАЙД та яничар з москалями окупувала Україну. Вважають себе господарями. Все продають, щоб жити за кордоном. Українців загнали в гетто. Міліція, суди, влада – проти народу. Таку владу потрібно розганяти шляхом люстрації, висвітлюючи її злочини. Лише дострокові вибори Диктатора та ВзР через МАЙДАН врятують Україну ! Чекаємо Устима Кармалюка !
Meesha
4384 дн. тому
А где же видео "Поцелуй Тимошенко"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду