Команда «Української культури» звільнилася в повному складі

24 Квітня 2012
11333
24 Квітня 2012
12:03

Команда «Української культури» звільнилася в повному складі

11333
Команда «Української культури» звільнилася в повному складі
Команда журналу «Українська культура» подала заяви про звільнення. Про це головний редактор журналу Марія Хрущак зазначила на своїй сторінці у Facebook. Подробиці вона пообіцяла оприлюднити на прес-конференції.
 
«Редакція "УК" здала в друк 1000-й номер і з учорашнього дня безробітна. Чому так, куди далі і що нам вдалось зробити в мінкультівському виданні, розповімо на прес-конференції, яку плануємо провести 14-15 травня. Якщо коротко - ми пішли з поваги до свого проекту, який, не виключено, може в майбутньому з`явитися за підтримки інших людей і трохи під іншою назвою», - зазначила Марія Хрущак.
 
Поки що «Детектор медіа» не вдалося зв`язатися з пані Хрущак для отримання детальнішої інформації. 
 
Як повідомляла ТК, журнал «Українська культура» газетно-журнального видавництва Міністерства культури відновив вихід у оновленому форматі у червні 2011-го. Видання цього періоду відзначає сучасна верстка та дизайн, а також увага до сучасного мистецтва.
 
«Детектор медіа»
Фото Павла Довганя
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11333
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрій Шкода
4379 дн. тому
Масова подача заяв на звільнення викликає занепокоєння, але, гадаю, українська культура від того не постраждає!
ХХХ
4384 дн. тому
Слава Богу! Нарешті! Всевишній бачить, що їх треба було раніше гнати! Жаль, що вона, ХРУЩИХА, звільнила Люду ГНАТЮК!!! До сльоз обідно...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду