Оновлені «Нащадки» з Костею Гнатенком виходитимуть на Першому вночі

21 Березня 2012
6984
21 Березня 2012
12:19

Оновлені «Нащадки» з Костею Гнатенком виходитимуть на Першому вночі

6984
Оновлені «Нащадки» з Костею Гнатенком виходитимуть на Першому вночі

Оновлене ток-шоу Першого національного «Нащадки» вийде 23 березня о 1:20. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вестимуть проект журналіст і телеведучий Костя Гнатенко та головний редактор журналу «Європа» Настя Рибчинська. Минулого року ведучим проекту був співак Василь Бондарчук.

 

У проекті обговорюватимуться теми, які цікавлять молодь, культурні івенти, досягнення творчих особистостей, ексклюзивні презентації та найгучніші прем'єри.

 

У програму запрошуються зірки шоу-бізнесу, діячі мистецтва, представники творчої інтелігенції, медійні персони та «нові обличчя» з культурного осередку.

 

Програма складається з трьох блоків: «Абзац» - обговорення актуальних, гострих, скандальних тем і подій; «Позитифф» - розповідь про творчі здобутки молоді і відомих представників шоубізу, презентація нових пісень, імен, короткометражних стрічок, вернісажів, кліпів, колекцій одягу тощо; та «Net-портрет» - зустріч із популярними персонами, зірками YouTube, новини, смішні випадки, що жваво обговорюються в мережі інтернет.

 

Раніше НТКУ планувала запускати молодіжне ток-шоу з Костею Гнатенком і Настею Рибчинською під назвою «Терки».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6984
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4417 дн. тому
Шоу "Двє падружкі"... :) Пардон, а яке відношення до молоді має підстаркуватий гей-пассив Гнатенко? Хоча чого дивуватися, коли нацианальним тіліпаченням керують лівацький відморозок та ліванський пройдисвіт...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду