Новим ведучим «Нащадків» на Першому стане Василь Бондарчук

20 Січня 2011
17267
20 Січня 2011
11:25

Новим ведучим «Нащадків» на Першому стане Василь Бондарчук

17267
Новим ведучим «Нащадків» на Першому стане Василь Бондарчук

Одним із ведучих проекту «Нащадки» стане співак Василь Бондарчук, який щотижня по понеділках вестиме талант-шоу в рамках «Нащадків». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Дебют Василя Бондарчука у програмі на Першому відбудеться 21 січня, а вести проект він розпочне з 31 січня.

 

«Минулого року ми неодноразово запрошували Василя Бондарчука як члена журі до нашого спецпроекту "Хвилина на Першому". І працювати з ним було дуже приємно. Він творчий, відкритий, повністю віддається роботі та ще й великий оптиміст... Ми вже проводили репетиції на знімальному майданчику, тож переконалися на власні очі, що не помилилися, запросивши Василя попрацювати ведучим», - каже завідувач редакції дитячих і молодіжних програм НТКУ Ніна Пономарьова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17267
Читайте також
15.02.2011 15:36
Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»
36 696
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хм
4854 дн. тому
а самое главное, у парня такая нераскрученная фамилия....не то, что какой-то там Апрєль с гепой...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду