«І прийде кохання» на «1+1» перенесли на 20 березня

13 Березня 2012
8581
13 Березня 2012
17:31

«І прийде кохання» на «1+1» перенесли на 20 березня

8581
«І прийде кохання» на «1+1» перенесли на 20 березня

Прем'єра романтичного проекту «І прийде кохання» в ефірі «1+1» відбудеться 20 березня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше старт шоу анонсувався на 13 березня. У прес-службі уточнили, що прем'єру вирішили перенести на наступний тиждень, а замість неї 13 березня вийдуть дві серії поспіль «Щоденника лікаря Зайцевої».

 

У телепрограмі вказано, що проект виходитиме щовівторка о 21:50. Усього планується дев'ять серій.

 

Нагадаємо, героїнями проекту стали п'ять відомих жінок: хореограф Олена Шоптенко, олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова, телеведуча Лідія Таран, співачка Євгенія Власова і бізнес-вумен Олена Дуніна. Протягом двох місяців вони зустрічатимуться з реальними чоловіками, відібраними за анкетними даними, щоб розібратися в коханні і своїх стосунках. Щовечора учасниці обговорюють одна з одною та з ведучим проектом Вадимом Колесніковим свої враження від побачень, діляться емоціями й аналізують їх.

 

Шоу створюється за форматом Coming Soon Love голландської компанії Endemol. Для «1+1» його знімає продакшн Олени Колеснікової (Вікторової).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8581
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду