Мер Донецька не виключає закриття супермаркету, де побили журналістів

24 Січня 2012
19265
24 Січня 2012
14:15

Мер Донецька не виключає закриття супермаркету, де побили журналістів

19265
Якщо там будуть знайдені порушення
Мер Донецька не виключає закриття супермаркету, де побили журналістів

Міський голова Донецька Олександр Лук'янченко попросив правоохоронні органи взяти під особливий контроль розслідування інциденту в супермаркеті «Сокол». Про це він сказав під час прес-конференції, пише інтернет-видання «Донецк. Комментарии».

 

Мер відзначив, що міліція займеться розслідуванням обставин «бійки», прокуратура - перешкоджанням журналістській діяльності. «Це ганьба для міста. Я говорив з управлінням МВС, з міським управлінням прокуратури, першим заступником прокурора і попросив узяти під контроль хід розслідування цього інциденту», - зазначив пан Лук'янченко.

 

Міський голова не зустрічався з власником супермаркету «Сокіл». «Багато честі», - сказав він.

 

Водночас він не виключає закриття магазину. «Якщо там будуть знайдені порушення (у супермаркеті - ред.), ми його просто закриємо - і все», - пообіцяв мер.

 

Нагадаємо, 23 січня в одному з донецьких супермаркетів «Сокіл» охоронці побили журналістів за спробу зняти фото і відео простроченої продукції. Постраждали кореспондент «Українського тижня» Богдан Буткевич і фотографа цього видання Андрій Ломакін, а також журналіст Павло Колесник і громадський діяч Станіслав Федорчук.

 

За фактом конфлікту між журналістами та працівниками донецького супермаркету міліція проводить перевірку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19265
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дэн
4475 дн. тому
Донецк донецк -привет от евро
EURONEWS
4476 дн. тому
Послушайте все "горе-охоронци", вы дождетесь, что получите резиновой пулей по яйцам, от журналистов. Таких много, вы просто еще на нас не попадали. Поэтому советую прочитать законодательство и перед тем как тупо махать своими "граблями", думать о яйцах и резиновых пулях. До встречи "горе-быдло-охоронци" !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду