detector.media
24.01.2012 14:15
Мер Донецька не виключає закриття супермаркету, де побили журналістів
Якщо там будуть знайдені порушення

Міський голова Донецька Олександр Лук'янченко попросив правоохоронні органи взяти під особливий контроль розслідування інциденту в супермаркеті «Сокол». Про це він сказав під час прес-конференції, пише інтернет-видання «Донецк. Комментарии».

 

Мер відзначив, що міліція займеться розслідуванням обставин «бійки», прокуратура - перешкоджанням журналістській діяльності. «Це ганьба для міста. Я говорив з управлінням МВС, з міським управлінням прокуратури, першим заступником прокурора і попросив узяти під контроль хід розслідування цього інциденту», - зазначив пан Лук'янченко.

 

Міський голова не зустрічався з власником супермаркету «Сокіл». «Багато честі», - сказав він.

 

Водночас він не виключає закриття магазину. «Якщо там будуть знайдені порушення (у супермаркеті - ред.), ми його просто закриємо - і все», - пообіцяв мер.

 

Нагадаємо, 23 січня в одному з донецьких супермаркетів «Сокіл» охоронці побили журналістів за спробу зняти фото і відео простроченої продукції. Постраждали кореспондент «Українського тижня» Богдан Буткевич і фотографа цього видання Андрій Ломакін, а також журналіст Павло Колесник і громадський діяч Станіслав Федорчук.

 

За фактом конфлікту між журналістами та працівниками донецького супермаркету міліція проводить перевірку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY