Журнал Motor News вийшов у версії для iPad

26 Грудня 2011
3879
26 Грудня 2011
16:32

Журнал Motor News вийшов у версії для iPad

3879
Журнал Motor News вийшов у версії для iPad

Журнал медіагрупи «Автоцентр» Motor News вийшов у версії для iPad. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Motor News для iPad надає доступ користувачам до аудіо- та відеороликів (створених Першим автомобільним телеканалом), панорамних фотографій (можливість прокрутки зображення на 360°), додаткових фотогалерей. Додаток також містить спливаючі вікна з розширеною інформацією, анімовані елементи, інтерактивні посилання для більш докладної інформації.

 

Планшетна версія журналу Motor News доступна для скачування безкоштовно в онлайн-супермаркеті App Store.

 

Нагадаємо, медіагрупа «Автоцентр» уже випустила iPad-версії та iPhone-версії тижневика «Автобазар», iPad-версію «Автоцентру», а також додаток до тих же медіа для планшетників на базі Android.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3879
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду