Інтерв’ю Ларрі Кінга з Азаровим покаже Перший національний

19 Грудня 2011
15761
19 Грудня 2011
14:59

Інтерв’ю Ларрі Кінга з Азаровим покаже Перший національний

15761
Інтерв’ю Ларрі Кінга з Азаровим покаже Перший національний

У четвер, 22 грудня, о 21:25 Перший національний покаже інтерв'ю американського журналіста Ларрі Кінга з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів «Детектор медіа» повідомили, що запис інтерв'ю здійснював, власне, Перший національний. Чи буде іще якийсь канал транслювати його - поки невідомо.

 

Нагадаємо, що Ларрі Кінг взяв інтерв'ю в Миколи Азарова в Києві 28 листопада. Тоді не повідомлялося, на якому саме каналі воно вийде.

 

В Україну Ларрі Кінг приїжджав у якості консультанта канадської компанії Black Iron, яка розпочала проект з виробництва залізорудних відкатишів в Україні та оформлювала дозвіл на будівництво нового підприємства.

 

За даними сайту «Укррудпром», у жовтні 2010 року Black Iron придбала у Geo Alliance Group Limited - інвестиційної групи EastOne українського бізнесмена Віктора Пінчука - кіпрську «дочку» Geo-Alliance Ore East Limited разом з ліцензіями за 13 млн. доларів, перейменувавши її потім на Black Iron (Cyprus) Ltd. Цьому кіпрському підприємству належить понад 99% у ТОВ «Шиманівське Стіл» і «Зеленівське Стіл» (обидва - Дніпропетровськ), які володіють ліцензіями на розробку відповідних родовищ залізняку терміном, відповідно, до 1 листопада 2024 року і 1 листопада 2014 року.

 

Ларрі Кінг - американський тележурналіст, відомий завдяки своєму популярному ток-шоу Larry King Live, ведучим якого він був протягом 25 років. Останній випуск Larry King Live вийшов у прямому ефірі 16 грудня 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15761
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду