detector.media
19.12.2011 14:59
Інтерв’ю Ларрі Кінга з Азаровим покаже Перший національний

У четвер, 22 грудня, о 21:25 Перший національний покаже інтерв'ю американського журналіста Ларрі Кінга з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів «Детектор медіа» повідомили, що запис інтерв'ю здійснював, власне, Перший національний. Чи буде іще якийсь канал транслювати його - поки невідомо.

 

Нагадаємо, що Ларрі Кінг взяв інтерв'ю в Миколи Азарова в Києві 28 листопада. Тоді не повідомлялося, на якому саме каналі воно вийде.

 

В Україну Ларрі Кінг приїжджав у якості консультанта канадської компанії Black Iron, яка розпочала проект з виробництва залізорудних відкатишів в Україні та оформлювала дозвіл на будівництво нового підприємства.

 

За даними сайту «Укррудпром», у жовтні 2010 року Black Iron придбала у Geo Alliance Group Limited - інвестиційної групи EastOne українського бізнесмена Віктора Пінчука - кіпрську «дочку» Geo-Alliance Ore East Limited разом з ліцензіями за 13 млн. доларів, перейменувавши її потім на Black Iron (Cyprus) Ltd. Цьому кіпрському підприємству належить понад 99% у ТОВ «Шиманівське Стіл» і «Зеленівське Стіл» (обидва - Дніпропетровськ), які володіють ліцензіями на розробку відповідних родовищ залізняку терміном, відповідно, до 1 листопада 2024 року і 1 листопада 2014 року.

 

Ларрі Кінг - американський тележурналіст, відомий завдяки своєму популярному ток-шоу Larry King Live, ведучим якого він був протягом 25 років. Останній випуск Larry King Live вийшов у прямому ефірі 16 грудня 2010 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY