Керівником каналу ДТВ став Дмитро Троїцький

4 Травня 2011
18864
4 Травня 2011
16:23

Керівником каналу ДТВ став Дмитро Троїцький

18864
Керівником каналу ДТВ став Дмитро Троїцький

Генеральним директором телеканалу ДТВ став Дмитро Троїцький. 16 травня він розпочне виконувати свої обов'язки. Про це повідомляє Lenta.ru.

 

Згідно з повідомленням прес-служби телеканалу, перед паном Троїцьким «стоїть завдання подальшого розвитку стратегії каналу, актуалізації його позиціонування, розробки унікального програмування, росту аудиторних показників і фінансової ефективності».

 

Гендиректор «СТС Медіа», якому належить ДТВ, Антон Кудряшов подякував колишньому гендиректорові телеканалу Олексію Зюнькіну за внесок у розвиток ДТВ. Пан Зюнькін продовжить роботу на посаді заступника гендиректора зі стратегічного програмування телеканалу СТС.

 

За словами Дмитра Троїцького, «стратегія, розпочата командою ДТВ в цьому році, матиме подальший розвиток, з'явиться новий контент і яскрава комунікаційна платформа». «У нас є декілька доволі несподіваних проектів», - повідомив новий гендиректор.

 

З грудня 2010 року Дмитро Троїцький працював в «СТС Медіа Inc.» на посаді радника генерального директора «СТС Медіа». Він став уже третім гендиректором ДТВ з 2008 року, коли канал придбав «СТС Медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18864
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду