detector.media
04.05.2011 16:23
Керівником каналу ДТВ став Дмитро Троїцький

Генеральним директором телеканалу ДТВ став Дмитро Троїцький. 16 травня він розпочне виконувати свої обов'язки. Про це повідомляє Lenta.ru.

 

Згідно з повідомленням прес-служби телеканалу, перед паном Троїцьким «стоїть завдання подальшого розвитку стратегії каналу, актуалізації його позиціонування, розробки унікального програмування, росту аудиторних показників і фінансової ефективності».

 

Гендиректор «СТС Медіа», якому належить ДТВ, Антон Кудряшов подякував колишньому гендиректорові телеканалу Олексію Зюнькіну за внесок у розвиток ДТВ. Пан Зюнькін продовжить роботу на посаді заступника гендиректора зі стратегічного програмування телеканалу СТС.

 

За словами Дмитра Троїцького, «стратегія, розпочата командою ДТВ в цьому році, матиме подальший розвиток, з'явиться новий контент і яскрава комунікаційна платформа». «У нас є декілька доволі несподіваних проектів», - повідомив новий гендиректор.

 

З грудня 2010 року Дмитро Троїцький працював в «СТС Медіа Inc.» на посаді радника генерального директора «СТС Медіа». Він став уже третім гендиректором ДТВ з 2008 року, коли канал придбав «СТС Медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY