Тіна Кароль вестиме шоу «Майdан’s» на «Інтері» (ДОПОВНЕНО)

17 Лютого 2011
18411
17 Лютого 2011
14:29

Тіна Кароль вестиме шоу «Майdан’s» на «Інтері» (ДОПОВНЕНО)

18411
Тіна Кароль вестиме шоу «Майdан’s» на «Інтері» (ДОПОВНЕНО)

Шоу телеканалу «Інтер» «Майdан's» вестиме співачка Тіна Кароль. Ім'я другого співведучого поки не розголошується. Про це ТК повідомили у прес-службі компанії Star Media.

 

Окрім них, у проекті з учасниками на танцювальній арені спілкуватиметься Павло Скороходько.

 

Головний хореограф проекту - Мігель. Також над шоу працюватимуть Дмитро Дікусар, Олена Шоптенко, Олександр Лещенко, Сергій Костецький, Денис Міргоязов, Катерина Бухтіярова, Денис Стульников, Олександр Євмєшкін, Юджин, Тарас Чернієнко, Олександр Мартишев та Сергій Тимченко. Кожен з них представлятиме одне з 12 міст.

 

Нагадаємо, нове танцювальне шоу «Інтер» запустить спільно з Київською міською державною адміністрацією.

 

«Майdан's» створений за оригінальною ідеєю розробленою каналом, студією "Квартал -95" та Star Media, - наголошує голова правління групи компаній Star Media Влад Ряшин. - Ми сподіваємось, що проект залучить велику кількість учасників і стане головним проектом країни».

 

«Ідея проекту "Майdан's" об'єднала в собі всю красу карнавалу й енергетику флешмобу», - каже продюсер проекту Дарія Фіалко.

 

За її словами, навесні 12 міст отримають можливість виступити в прямому ефірі на головній площі країни. При цьому, також у прямому ефірі будуть проходити телемости із цими містами, які вестимуть сестри Анна й Аліна Завальські (гурт «Алібі»).

 

Star Media вже розпочала роботу над телевізійним шоу. Попередній відбір вже пройшов у Львові, Хмельницькому та Чернігові.

 

Як уже писала ТК, у шоу «Майdан's» візьмуть участь команди з 12 найбільших міст України. За допомогою професійних хореографів учасники проекту в кожному місті готують масштабні танцювальні постановки, які будуть представлені на Майдані Незалежності. А глядачі під час трансляції у прямому ефірі обиратимуть найкращу з них.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18411
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЛВ
4790 дн. тому
Кацапською мовою...А Алиби- СУПЕР!!!!!!!! Чудова мова.
Ігор
4822 дн. тому
І звісно ж цапською мовою.
Головний проект?
4822 дн. тому
Фраза "головний проект" схожа на фразу "добре заробимо". Вам так не здається?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду