detector.media
17.02.2011 14:29
Тіна Кароль вестиме шоу «Майdан’s» на «Інтері» (ДОПОВНЕНО)

Шоу телеканалу «Інтер» «Майdан's» вестиме співачка Тіна Кароль. Ім'я другого співведучого поки не розголошується. Про це ТК повідомили у прес-службі компанії Star Media.

 

Окрім них, у проекті з учасниками на танцювальній арені спілкуватиметься Павло Скороходько.

 

Головний хореограф проекту - Мігель. Також над шоу працюватимуть Дмитро Дікусар, Олена Шоптенко, Олександр Лещенко, Сергій Костецький, Денис Міргоязов, Катерина Бухтіярова, Денис Стульников, Олександр Євмєшкін, Юджин, Тарас Чернієнко, Олександр Мартишев та Сергій Тимченко. Кожен з них представлятиме одне з 12 міст.

 

Нагадаємо, нове танцювальне шоу «Інтер» запустить спільно з Київською міською державною адміністрацією.

 

«Майdан's» створений за оригінальною ідеєю розробленою каналом, студією "Квартал -95" та Star Media, - наголошує голова правління групи компаній Star Media Влад Ряшин. - Ми сподіваємось, що проект залучить велику кількість учасників і стане головним проектом країни».

 

«Ідея проекту "Майdан's" об'єднала в собі всю красу карнавалу й енергетику флешмобу», - каже продюсер проекту Дарія Фіалко.

 

За її словами, навесні 12 міст отримають можливість виступити в прямому ефірі на головній площі країни. При цьому, також у прямому ефірі будуть проходити телемости із цими містами, які вестимуть сестри Анна й Аліна Завальські (гурт «Алібі»).

 

Star Media вже розпочала роботу над телевізійним шоу. Попередній відбір вже пройшов у Львові, Хмельницькому та Чернігові.

 

Як уже писала ТК, у шоу «Майdан's» візьмуть участь команди з 12 найбільших міст України. За допомогою професійних хореографів учасники проекту в кожному місті готують масштабні танцювальні постановки, які будуть представлені на Майдані Незалежності. А глядачі під час трансляції у прямому ефірі обиратимуть найкращу з них.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY