Роботи Ольги Захарової пройшли у фінал Нью-Йоркського фестивалю телебачення

8 Лютого 2011
16411
8 Лютого 2011
12:09

Роботи Ольги Захарової пройшли у фінал Нью-Йоркського фестивалю телебачення

16411
Роботи Ольги Захарової пройшли у фінал Нью-Йоркського фестивалю телебачення

Відеоролики до телепрограм «Новости 24» (РЕН, Росія), «Будь по-твоему» (5 канал, Росія) та «Картина маслом» (5 канал, Росія) Ольги Захарової пройшли у фінал Нью-Йоркського міжнародного фестивалю телебачення та фільмів 2011 (New York Festivals International Television & Film Awards). Про це ТК повідомила сама Ольга Захарова.

 

Обрані роботи змагатимуться за золоту, срібну та бронзову нагороди. Якщо ж ролики не посядуть призових місць, то отримають сертифікат фіналіста.

 

Медалістів фестивалю визначать наприкінці лютого.  Урочиста  церемонія нагородження відбудеться 12 квітня на міжнародній виставці The NAB Show Американської асоціації мовників (National Association of Broadcasters) у Лас-Вегасі.

 

Ролики можна скачати тут: Новости 24, «Будь по-твоему», «Картина маслом».

Над відеороботами працювали: креативний директор Ольга Захарова, арт-директор - Олександр Ковальов, дизайнер - Борис Денисевич, виконавчий продюсер - Людмила Гмиря, музичне оформлення - «Гадюкіни Рекордс».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16411
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Yfn
4827 дн. тому
Красиво! НЕОБЫЧНО! Молодец!
007
4828 дн. тому
Как по мне, так мрачно. Россия на нее плохо действует!
Rejf
4828 дн. тому
Будь по-твоему и Картина маслом - шедевры. А вот Новости-24 полный отстой.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду