УТР у новорічну ніч покаже власний «вогник» – «Новорічне рандеву»

23 Грудня 2010
7786
23 Грудня 2010
18:05

УТР у новорічну ніч покаже власний «вогник» – «Новорічне рандеву»

7786
УТР у новорічну ніч покаже власний «вогник» – «Новорічне рандеву»

Державна телерадіокомпанія «Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення"» (УТР) у новорічну ніч покаже шестигодинну святкову телепрограму «Новорічне рандеву». Про це повідомляє прес-служба Державного комітету телебачення та радіомовлення.

 

Новорічний «вогник» вестимуть народний артист України Мар'ян Гаденко та лауреат міжнародних і національних конкурсів Ірина Макеєва.

 

«Наш "блакитний вогник" буде принципово відрізнятися від подібних телепрограм інших телекомпаній. Уперше ми залучаємо до концертної програми всіх дебютантів - переможців конкурсів», - сказав у коментарі ТК головний режисер УТР Леонід Череватий.

 

За його словами, в основу концепції «вогника» покладено такі принципи: по-перше, у ньому беруть участь тільки українські виконавці; по-друге, артисти представлятимуть всі регіони України; по-третє до виступу запрошені молоді виконавці - переможці міжнародних і національних пісенних фестивалів у 2010 році.

 

Також у програмі виступлять майже 40 народних і заслужених артистів України, серед яких Віктор Павлик, Іван Попович, Світлана і Віталій Білоножки, Інеш, Віталій Шпортько, квартет «Гетьман», ансамблі «Ромен», «Клеріко». За його словами, більшість із них виступлять з новими піснями чи прем'єрними танцювальними номерами.

 

Довідка:

УТР веде мовлення українською, російською та англійською мовами 72 години на добу на Євразію, Північну Америку та інтернет-мовлення. Розповсюджує свої програми у 107 країнах світу та в Україні мережами супутникового, ефірного та кабельного мовлення. Також програми УТР транслюють 60 державних, комунальних та приватних українських телерадіокомпаній, ряд міських та районних ефірних телестанцій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7786
Читайте також
24.12.2010 08:15
Тетяна Веремчук
62 361
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Эгус Кабулус
4872 дн. тому
УТР веде мовлення...72 години на добу © За это не просто 5)) а плюспяццот))
АНДРЕЙ город ХАРЦЫЗСК
4872 дн. тому
УТР, ХОРОШИЙ, ИНТЕРЕСНЫЙ, А САМОЕ ГЛАВНОЕ ИСКРЕННЕ УКРАИНСКИЙ ТЕЛЕКАНАЛ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду