detector.media
14.12.2010 15:30
Шоу «Інтера» «Побачення у темряві» вироблятиметься за форматом голландської компанії Talpa

Проект «Побачення у темряві», який Friends Production готує для телеканалу «Інтер», створюватиметься на основі формату компанії Talpa - Dating in a dark. Про це ТК повідомила виконавчий продюсер компанії Юлія Райцина.

 

За її словами, цей формат вже був реалізований у Великобританії та інших європейських країнах. На телеканалі «Інтер», як розказала пані Райцина, прем'єра планується навесні.

 

За умовами формату, у кожній програмі беруть участь 3 хлопці та 3 дівчини. Вони проводять побачення у темній кімнаті. Вони можуть розмовляти, торкатись одне одного, але в жодному разі не вмикати світло.

 

Після спілкування у темряві учасники можуть побачити один одного при світлі, але їм не можна говорити. Вони повинні вказати, з ким були на побаченні. Пара, в якій партнери вгадали одне одного, перемагає.

 

Як вже повідомляла ТК, розпочато кастинги на цей проект. За словами продюсера проекту, на сьогодні шоу здебільшого зацікавило жінок віком 30-45 років, від них надходить найбільше дзвінків. Найближчим часом реєструватися можна буде на сайті самого телеканалу.

 

Наталія Гошко, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY