ICTV вирізав пародію на Януковича з «Великої різниці» (+ВІДЕО)

2 Листопада 2010
295535
2 Листопада 2010
15:39

ICTV вирізав пародію на Януковича з «Великої різниці» (+ВІДЕО)

295535
ICTV вирізав пародію на Януковича з «Великої різниці» (+ВІДЕО)

В останньому випуску російського комедійного шоу «Велика різниця», що вийшло на російському «Первом канале» 31 жовтня, спародіювали образ Віктора Януковича. Тим часом на українському каналі ICTV, який транслює «Велику різницю», випуск вийшов 30 жовтня без цього сюжету: після пародії на шоу «Городок» показали пародію на Олександра Самойленка.

 

ТК звернулася до прес-служби каналу і чекає на коментар.

 

У сюжеті «Великої різниці» Віктор Янукович постає в образі Віктора Всемогутнього, отримавши повноваження від Віктора Ющенка, який передає їх зі словами: «Ти тільки вибори виграй. А далі все можна» і заповідає не визнавати Осетію.

 

За сюжетом Віктор Всемогутній може все, наприклад, помахом руки прискорює розмову Юлії Тимошенко, яка звертається до виборців. Автори пародії згадують казус Юлії Тимошенко «Пропало все» і падіння вінка на Віктора Януковича. З героєм «розмовляють» голоси народу: «Такий же, як Ющенко... Та ні, гірше». Після того, як він видає свій перший указ про всі прохання в письмовому вигляді, його кабінет виявляється заваленим листами і записками, тож він скасовує свій указ і знову страждає від голосів народу. Щоб не чути претензій, він надягає навушники.

 

 

Нагадаємо, що раніше у російській «Великій різниці» з'являлися пародії на президента Білорусі Олександра Лукашенка та на мера Москви Юрія Лужкова незадовго до його звільнення.

 

На «Первом канале» й ICTV виходять однакові випуски російської «Великої різниці» з різницею в один день: в Україні по суботах, у Росії по неділях.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
295535
Читайте також
10.12.2010 08:55
Юрій Фінклер, для «Детектор медіа»
45 098
10.11.2010 11:02
Павел Вуец, «Главком»
28 771
04.11.2010 09:51
Юрій Фінклер, для «Детектор медіа»
42 239
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Solovyev
4327 дн. тому
В YouTube набери "Виктор Всемогущий" и смотри.
yonik
4422 дн. тому
Хохлы - рабы и будут рабами вечно!!!
yonik
4422 дн. тому
Почему удалили ролик про Януковича? Испугались, что закроют ваш интернет-ресурс? Еще раз убеждаюсь в рабской психологии родных хохлов!
сайт СОЮЗ ПРОГРЕССИВНЫХ СИЛ
4720 дн. тому
Для начала нужно всё расставить на свои места: Согласно действующей у нас конституции НАРОД является ХОЗЯИНОМ своего государства. То есть, народ, избирает своих представителей - депутатов, а уже эти избранники должны НАНИМАТЬ ИСПОЛНИТЕЛЕЙ своей ЗАКОНОДАТЕЛЬНОЙ воли! Именно НАНИМАТЬ!!! И конечно всенародно избранный Президент, должен быть главой законодательной структуры ГОСУДАРСТВА! А масоны, которые сформировали нашу систему государственного управления, разделили власть по частям и дали исполнителям статус одной из частей власти! Полный Маразм! То есть они сделали так, что бы не голова давала команды своему телу и мотивировала эти услуги, а тело- исполнительная власть, командовало головой!!! Отсюда и хаос в системе государственного управления! Почему исполнительная структура, которая должна исполнять законодательную волю народа указывает своему ХОЗЯИНУ – НАРОДУ, сколько хозяин ей должен платить для того чтобы она соизволила выполнить возложенную на неё функцию!!!! Питающей пуповиной пришедших к власти паразитов стало законодательное право ИЗЫМАТЬ и ПЕРЕРАСПРЕДЕЛЯТЬ отобранное согласно своим потребностям, а не НУЖДАМ НАРОДА и возможностям и потребностям государства! И что самое главное - в принятом у нас законодательстве нет механизма КОНКРЕТНОЙ УГОЛОВНОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТИ «исполнительного органа» - перед своим хозяином – народом! Да и пожалуй самое главное – понятие народ – не конкретно и размыто, так как народ то разный бывает!!! Нашему обществу нужна качественная селекция, а не дерьмократическая идеология равенства! Даже у кошек и собак существует качественная селекция, а нам навязали – равенство! Кому это выгодно??? Наши предложения на сайте СОЮЗ ПРОГРЕССИВНЫХ СИЛ
спец
4790 дн. тому
Буде ще гірше. ОфигетьПипл! http://ofigetpeople.ru/111-6-vazhnyx-urokov.html
SolventOR
4879 дн. тому
Взагалі-то ICTV транслювало цей сюжет. Не вірте всьому що написано, думайте самостійно.
CiT
4881 дн. тому
Зеленський і Ко - нажаль, виявились примітивними, дешевими вискочками. Вони все зробили для того, щоб скинути Ющенка і привести до влади цей *ОВОЩ*. Бо їх глядачі - це, в основному , не обтяжені інтелелектом люди. Таких у кожній країні - більшість і це виборча сила. Сьогодні, аби чимось заповнити ефір вони мусують тему ж..пи,дебільності або сексу. А загалом, якщо розуму, таланту не вистачає, на допомогу таким моральним гномам як зеленський приходять брутальність, хамство і та ж сама ж..па. Закликаю нормальних українців переключатись на інші канали, якщо на екрані побачите цих юродивих від *Кварталу*
Наблюдатель
4916 дн. тому
А не пора ли полностью запретить эту анархию под названием СВОБОДА СЛОВА или ДЕМОКРАТИЯ? Результат как говорят на лицо. Тогда и настанет полный порядок в нашей стране. А подобных демократов за цензуру - в тюрьму.
Воин
4923 дн. тому
Украинские СМИ просто ОБОСРАЛИСЬ
Квартал не тот
4923 дн. тому
То vikage Поддержу. На этом видео Зеленский признается, что боится пародировать проФФесора http://www.youtube.com/watch?v=t845vTgXxUc
Колега
4923 дн. тому
Аплодую ICTV, який отримав шість статуеток "Телетріумфу", а ретранслюючи російську програму "Большая разница" не погребував і вирізав пародійний сюжет на Янукович. Сюжет був дуже злий... Але що далі? З появою української "Євроньюс" в майбутньому НТКУ вирізатиме звідти всі критичні сюжети щодо української влади. Нонсенс!
vikage
4923 дн. тому
С каким энтуЗазизмом Зеленский ещё год-два назад пародировал "пчеловода" и "тигрЮлю" и других, не менее колоритных персонажей... И всё-заглох! Про "проФФесора всея проФФесорат"-ни-ни! Придавили хвост Зеленскому дипломатом с дензнаками и ножками кресла и молчок! Истинный "Вовочка" живёт в Зеленском, видимо Зеленский уже живёт его жизнью... Суть не в том, что россияне сделали ролик, а в том, что у нас с "проФФесором" свыклись. Анальный, мажоЛитарный эРекторат старается подыгрывать выбранному "овощу" в его дремучести, выдавая это за благодетель... Qua vadis, Ukraina?!
Колега
4923 дн. тому
Чи не час на укрТВ зробити скандальну пародію на Путіна?
Микола
4923 дн. тому
щоб ви знали, російську велику різницю у нас на добу раніше показують ніж у Росії
Пилип з конопель
4923 дн. тому
Подивився. Знімаю капелюха - це дуже добре зроблено. Без дурного сміху, недолугого збиткування, примітивного стьобу та всього того, чим останнім часом відзначалася українська тема на російському ТБ. Авторам можна подякувати за влучність (і навіть певний трагізм) образів, і саме через це, зрозуміло, цей епізод не пустили в український ефір. Втім, зовсім не означає, що ера примітивної російської медіавійни проти України минула, а в її авторів прокинулося почуття смаку й такту. Просто виникла потреба у якісно іншому продукті, проти якого важко мати аргументи. Янукович став об*єктом переконливої пародії у найрейтинговіших проектах - по-перше, це привід добряче почухати потилицю усіляким дуже відповідальним особам. Якщо в цьому ще є сенс, бо далі скоро буде... А по-друге - менш офіційні, але цілком кмітливі громадяни повинні зрозуміти, що означає в дні виборів в Україні російська пародія на українського лідера, повна їдкого сарказму, а не тупих жартів...
Plast
4923 дн. тому
31 жовтня, спародіювали образ Віктора Януковича. Тим часом на українському каналі ICTV, який транслює «Велику різницю», випуск вийшов 30 жовтня це як? хто в кого вирізав? щось наплутали напевно...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду