Герман про законопроект Бебика: «Це повна самодіяльність»

27 Жовтня 2010
20174
27 Жовтня 2010
17:50

Герман про законопроект Бебика: «Це повна самодіяльність»

20174
Герман про законопроект Бебика: «Це повна самодіяльність»

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман обурена тим, що голова робочої групи із суспільних комунікацій Громадської гуманітарної ради при президентові України Валерій Бебик опублікував законопроект «Про Національну громадську телерадіокомпанію України» без  попереднього обговорення на гуманітарній раді.

 

У коментарі ТК вона сказала: «Це повна самодіяльність пана Бебика. Проект не може бути опублікований до того, поки його не обговорила і не затвердила гуманітарна рада, а також на ознайомився президент, оскільки це його ініціатива. Я просто обурена. Мала з Валерієм Бебиком жорстку телефонну розмову, цей варіант законопроекту ми відкликаємо», - зазначила Ганна Герман.

 

Нагадаємо, що розробники законопроекту «Про Національну громадську телерадіокомпанію України» оприлюднили текст документу на сайті наукового журналу «Освіта регіону: політологія, психологія, комунікації». Із текстом можна ознайомитися на сайті ТК.

 

Раніше в коментарі ТК голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко повідомив, що 25 жовтня сплив термін реєстрації альтернативних до проекту № 7241 законопроектів про суспільне мовлення, однак президент Віктор Янукович так і не вніс до Верховної Ради свій проект. За його словами, відповідно до регламенту, тепер альтернативний законопроект не можна зареєструвати, поки не буде розглянутим у залі законопроект № 7241.

 

Нагадаємо, що Валерій Бебик не вважає проект «Про Національну громадську телекомпанію України» альтернативним до проекту № 7241.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20174
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду