Петро Порошенко: Журналістський колектив 5-го каналу має право на креатив (+ВІДЕО)

20 Жовтня 2010
20376
20 Жовтня 2010
23:27

Петро Порошенко: Журналістський колектив 5-го каналу має право на креатив (+ВІДЕО)

20376
Петро Порошенко: Журналістський колектив 5-го каналу має право на креатив (+ВІДЕО)

Сьогодні, 20 жовтня, свою точку зору щодо дискусії довкола нового проекту «Вечір на П'ятому» висловив голова наглядової ради і власник 5-го каналу Петро Порошенко. Він виступив в ефірі зазначеної програми і звернувся до глядачів.

 

«Я вперше за чотири роки скористався своїм правом і зателефонував журналістам 5-го каналу і попросив сьогодні вийти в ефір у зв'язку з тим, що і 5 канал, і я особисто отримали численні дзвінки, повідомлення, електронну пошту у зв'язку із запуском нового формату», - пояснив Петро Порошенко.

 

Він почав промову зі слів вдячностості глядачам та патріотам каналу. «Ми цінуємо кожного нашого глядача», - сказав пан Порошенко.

 

Щодо критики довкола «Вечора на П'ятому», він візначив: «Я хотів би заспокоїти всіх, щирих чи не щирих злопихателів, які протягом останніх двох днів стали дуже обуреними ситуацією зі свободою слова на 5-му каналі, і сказати, що ті стандарти журналістики, які зазначені в основах редакційної політики, є базовим принципом функціонування нашого каналу. І ми в прайм-таймі 5-го каналу гарантовано будемо бачити гострі українські політичні дискусії. Їх, як мене запевнив журналістський колектив, ми будемо бачити вже найближчим часом».

 

Також власник каналу пообіцяв: «Я робив і робитиму все можливе, щоби творчий журналістський колектив мав право на креатив, на зміни, на власну концепцію, з якими він би виходив до глядачів, безумовно, намагаючись утримати всіх старих наших традиційних прихильників і залучити молоде покоління, якому б нові програми 5-го каналу були б цікаві. Я робитиму все можливе, щоб це право журналістського колективу не залежало ані від власників, ані від влади».

 

Як повідомляла ТК, на 5-му каналі стартувала нова програма «Вечір на П'ятому», яка виходить у вечірньому праймі (о 18.45-20.20) замість програми «Новий час», ведучими якої були Роман Чайка, Мирослава Барчук та Павло Кужеєв і Яна Конотоп. Нова програма виходить двома мовами: українською та російською. На відміну від «Нового часу», який був дискусійною політичною програмою, «Вечір на П'ятому» менш гостра, зорієнтована на позитив програма.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20376
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Оце наговорили
4941 дн. тому
Хотілося б побачити той "творчий колектив", про який говорить П.О.П. і хто ж все це затіяв. А щодо Чайки, то рано плакати за ним - у прес-релізі http://5.ua/press/194/0/260/ написано "Роман Чайка від початку приймав активну участь у розробці наповнення та форми програми". І хто ж ці "злопихателі щирі і не щирі" - це глядачі 5-го, ті хто проти двомовних ведучих?
kresliar
4941 дн. тому
де чайка? поверніть мирославу барчук! що за придуркувата двомовність? не робіть з кацапів мовних придурків. де яна з гулькою на голові?
Lom
4942 дн. тому
ти, малоросенятко під псевдо "Дід Панас" не брехав би. ВОНИ діють саме ленінськими методами. яка агресія? я москальку назвав москалькою - це агресія? йди подивись на 95-й квартал і послухай скільки ВОНИ мільйонними тиражами кажуть "хохол". а ти навіть на хохла не тягнеш. так, замирений і забитий малорос. подумай над цим.
Дід Панас
4942 дн. тому
Lom, агресією ви ніколи нічого не доведете. Такі придурки як Ви тільки відразу до Української мови викликають. Ніякі закони, укази "зверху", навіть розстріли, не примусять людей говорити українською. Її потрібно зробити МОДНОЮ - як англійську або французську. Тоді люди самі захочуть. А методи тов.Леніна і диктатура пролетаріата тут не спрацюють.
Свєта
4942 дн. тому
захист бізнеc-інтересів власників ТБ-каналів ніхто не скасовував навіть на демократичному Заході
Lom
4942 дн. тому
ота бйєлишева така смішна - і голівкою киває під час промови Порошенка, і кацапською говорить до хазяїна, хоча той говорить людською мовою... зіжрали "5 копійок", тепер всього Чайку...
Знающий
4942 дн. тому
Лида, если бы Вас поставить на место Порошенко, то с Вашими мыслями давно бы уже в лесу лежали без головы. Не нравятся мои слова? Уезжайте из страны. Или поднимите восстание, как Жанна Дарк. А на счёт бизнеса... так он ведь везде - и на Твi, и в "Стоп Цензуре", и тем более у Шустера. А Вы как-то хотите без бизнеса? Это как?
Лида
4942 дн. тому
Порошенко, не надо считать людей идиотами. Вы банально "слили" канал власти перед выборами. Хоть бы что-то умное поставили взамен, а то двуязычное дебил-шоу. М-да... Бизнес. конечно, дороже.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду