Парламент розгляне постанову про мораторій на перевірки ЗМІ і два законопроекти про свободу слова

4 Жовтня 2010
26893
4 Жовтня 2010
14:50

Парламент розгляне постанову про мораторій на перевірки ЗМІ і два законопроекти про свободу слова

26893
Парламент розгляне постанову про мораторій на перевірки ЗМІ і два законопроекти про свободу слова

Цього пленарного тижня, а саме 6 жовтня, парламент має розглянути проект постанови № 7100 «Про забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації у передвиборний період 2010 року», а також два медійні законопроекти про посилення гарантій свободи слова. Таке рішення було прийняте на погоджувальній раді 4 жовтня. Цю інформацію ТК повідомив голова Комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко.

 

«У середу депутати розглянуть проект постанови про мораторій на перевірки під час виборів, а також проекти законів Арсенія Яценюка № 6447 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо посилення гарантій свободи слова в Україні), й Олени Кондратюк  № 6447-1 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо посилення гарантій свободи слова в Україні та протидії цензурі). На комітеті ми дійшли згоди щодо цих проектів», - сказав Андрій Шевченко.

 

Нагадаємо, авторами постанови про мораторій на перевірки ЗМІ, яка зареєстрована 7 вересня у Верховній Раді, є члени парламентської Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування випадків цензури у ЗМІ Ірина Геращенко («НУ-НС»), Олена Кондратюк, Олена Бондаренко, Степан Курпіль (БЮТ), Володимир Зубанов, Вадим Колесніченко (Партія регіонів), Віктор Сінченко (Блок Литвина).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26893
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду