«Правда життя» на НТН шукає журналіста-сценариста

20 Липня 2010
17591
20 Липня 2010
15:19

«Правда життя» на НТН шукає журналіста-сценариста

17591
«Правда життя» на НТН шукає журналіста-сценариста

Документальному проекту «Правда життя», що виходить на телеканалі НТН, потрібен журналіст-сценарист. Про це ідеться в листі, надісланому на адресу «Детектор медіа» від продюсера проекту Тараса Гончара.

 

«Журналіст-сценарист - це ключова людина у виробництві програми: пише сценарний план, виїздить на зйомки де збирає інтерв'ю та потрібні відеоматеріали, пише сценарії, частково бере участь в монтажі готової програми і відповідає за рейтинг програми. Очікується, що кандидати мають досвід роботи в документалістиці на комерційному телеканалі, а також хочуть і вміють робити цікаві короткі документальні фільми», - ідеться в листі. 

 

До фахівця висуваються такі кваліфікаційні вимоги:

 

- писати оригінальні сценарії - цікаво і зрозуміло, українською мовою;

- працювати швидко;

- проводити власне журналістське дослідження рейтингових соціальних тем,

- будувати документальний фільм як драматичний твір,

- проводити результативні інтерв'ю з майбутніми героями документального фільму,

- вести одразу кілька тем майбутніх програм,

- знімати «в полі» без режисера.

 

Очікується, що журналіст-сценарист має вищу освіту, орієнтується у поточній соціальній ситуації в Україні; є людиною з широким колом інтересів; розуміє, які теми, історії і особи можуть бути цікаві аудиторії телеканалу НТН.

 

«До 50 відсотків свого робочого часу він може проводить у відрядженнях по Україні, нерідко доводиться працювати у вихідні чи на свята», - пише Тарас Гончар.

 

Форма співробітництва з журналіста з компанією-працедавцем - договірна. Оплата - залежить від кваліфікації журналіста. Випробувальний термін - один місяць.

 

НТН просить надсилати резюме до 16 липня на адресу gonchar@inter.ua. До резюме  компанія просить докласти пояснення, чому б ви хотіли би працювати в нашому проекті.

 

«В разі потреби ми можемо додатково запросити Ваші роботи на DVD, готові сценарії і рекомендації. Не висилайте їх без прохання», - ідеться в оголошенні про вакансію.

 

Як відомо, «Правда життя» - документальна програма, побудована довкола конфліктних ситуацій. Автор кожного 30-хвилинного фільму розслідує обставини і мотивації, які зумовили ті чи інші вчинки героїв програми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17591
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хе-хе
5028 дн. тому
Что уже всех свалили с НТН?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду