detector.media
20.07.2010 15:19
«Правда життя» на НТН шукає журналіста-сценариста

Документальному проекту «Правда життя», що виходить на телеканалі НТН, потрібен журналіст-сценарист. Про це ідеться в листі, надісланому на адресу «Детектор медіа» від продюсера проекту Тараса Гончара.

 

«Журналіст-сценарист - це ключова людина у виробництві програми: пише сценарний план, виїздить на зйомки де збирає інтерв'ю та потрібні відеоматеріали, пише сценарії, частково бере участь в монтажі готової програми і відповідає за рейтинг програми. Очікується, що кандидати мають досвід роботи в документалістиці на комерційному телеканалі, а також хочуть і вміють робити цікаві короткі документальні фільми», - ідеться в листі. 

 

До фахівця висуваються такі кваліфікаційні вимоги:

 

- писати оригінальні сценарії - цікаво і зрозуміло, українською мовою;

- працювати швидко;

- проводити власне журналістське дослідження рейтингових соціальних тем,

- будувати документальний фільм як драматичний твір,

- проводити результативні інтерв'ю з майбутніми героями документального фільму,

- вести одразу кілька тем майбутніх програм,

- знімати «в полі» без режисера.

 

Очікується, що журналіст-сценарист має вищу освіту, орієнтується у поточній соціальній ситуації в Україні; є людиною з широким колом інтересів; розуміє, які теми, історії і особи можуть бути цікаві аудиторії телеканалу НТН.

 

«До 50 відсотків свого робочого часу він може проводить у відрядженнях по Україні, нерідко доводиться працювати у вихідні чи на свята», - пише Тарас Гончар.

 

Форма співробітництва з журналіста з компанією-працедавцем - договірна. Оплата - залежить від кваліфікації журналіста. Випробувальний термін - один місяць.

 

НТН просить надсилати резюме до 16 липня на адресу gonchar@inter.ua. До резюме  компанія просить докласти пояснення, чому б ви хотіли би працювати в нашому проекті.

 

«В разі потреби ми можемо додатково запросити Ваші роботи на DVD, готові сценарії і рекомендації. Не висилайте їх без прохання», - ідеться в оголошенні про вакансію.

 

Як відомо, «Правда життя» - документальна програма, побудована довкола конфліктних ситуацій. Автор кожного 30-хвилинного фільму розслідує обставини і мотивації, які зумовили ті чи інші вчинки героїв програми.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY