Discovery HD Showcase починає мовлення в Україні на платформі «Поверхность+»

22 Квітня 2010
9804
22 Квітня 2010
11:15

Discovery HD Showcase починає мовлення в Україні на платформі «Поверхность+»

9804
Discovery HD Showcase починає мовлення в Україні на платформі «Поверхность+»

Телеканал високої чіткості зображення Discovery HD Showcase запускається в пакеті програм українського оператора супутникового телебачення «Поверхность+». Про це 21 квітня повідомив підрозділ медіакомпанії Discovery Communications - Discovery Networks EMEA.

 

Discovery HD Showcase - канал преміум-класу, який транслює телепрограми в HD-якості (телебачення високої чіткості зображення). В ефірі Discovery HD Showcase у форматі HD доступні такі документальні серіали, як «Смертельний улов» (Discovery Channel), «Лабораторія спецефектів» (Discovery Science) «Пригоди Остіна Стівенса» (Animal Planet), а також спеціально зняті для Discovery HD Showcase програми. Однією з таких HD-прем'єр стане шоу «Перегону навколо світу». У цій програмі камера уважно стежить за мотоциклістами з різних країн, які мандрують Великим шовковим шляхом з Туреччини до Центрального Китаю.

 

Канал був уперше представлений українським операторам у травні 2009 року на Київському міжнародному телерадіоярмарку під брендом Discovery HD.

 

«Ми раді, що наш сьомий канал буде запущений у співпраці з компанією "Поверхность+", і особливо ми пишаємося можливістю представити в Україні Discovery HD Showcase», - відзначив Калеб Вайнштейн, старший віце-президент і генеральний менеджер по ринках, що розвиваються Discovery Networks EMEA. 

 

«Включення каналу Discovery HD Showcase до нашого пакету "Преміям" робить його більш привабливим для наших абонентів, це справді канал класу преміям як за змістом, так і за якістю картинки», - додав Вадим Грузин, виконавчий директор групи компаній «Поверхность».

 

Як повідомляла ТК, «Поверхность+» - одна з двох платформ платного супутникового телебачення, яка пропонує телеканали у форматі HD в Україні (друга - «НТВ+»), зараз у неї таких каналів п'ять.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9804
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mikle
5117 дн. тому
І що ... в трансляції буде присутня українська аудіодоріжка?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду