Тимошенко і Янукович агітуватимуть на Першому чотири дні

26 Січня 2010
17766
26 Січня 2010
11:53

Тимошенко і Янукович агітуватимуть на Першому чотири дні

17766
Тимошенко і Янукович агітуватимуть на Першому чотири дні

Окремим рішенням ЦВК постановила провести 28 січня 2010 року об 11 годині у приміщенні прес-центру Центральної виборчої комісії жеребкування за участю кандидатів на пост Президента України, включених до виборчого бюлетеня для повторного голосування, їх уповноважених представників у ЦВК з правом дорадчого голосу або довірених осіб в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі щодо черговості надання ефірного часу на державних загальнонаціональних теле- та радіоканалах для здійснення передвиборної агітації перед повторним голосуванням з виборів Президента України 7 лютого 2010 року за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення виборів Президента України.

 

А також щодо черговості надання друкованих площ у газетах «Голос України» та «Урядовий кур'єр» для здійснення передвиборної агітації перед повторним голосуванням з виборів Президента України 7 лютого 2010 року за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення виборів Президента України. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

 

Передвиборна агітація кандидатів буде в прямому ефірі Першого національного по черзі 2, 3, 4, і 5 лютого у вечірній прайм перед новинами о 21.00. Про це ТК сказав президент НТКУ Василь Ілащук.

 

Нагадаємо, що раніше ЦВК вирішила, що 1 лютого на Першому мають відбутися теледебати між кандидатами на посаду в кандидати в президенти в другому турі.

 

Кандидат у президенти Віктор Янукович неодноразово відмовлявся від участі у теледебатах з Юлією Тимошенко. Востаннє він наголосив на цьому 22 січня під час виступу перед партійним активом Харківської області.

 

ТК публікувала відкрите звернення громадських організацій, журналістів і просто небайдужих громадян України до кандидата на пост Президента України Віктора Януковича, про те, щоб він узяв участь у теледебатах.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17766
Читайте також
26.01.2010 17:00
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
26 731
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду