detector.media
26.01.2010 11:53
Тимошенко і Янукович агітуватимуть на Першому чотири дні

Окремим рішенням ЦВК постановила провести 28 січня 2010 року об 11 годині у приміщенні прес-центру Центральної виборчої комісії жеребкування за участю кандидатів на пост Президента України, включених до виборчого бюлетеня для повторного голосування, їх уповноважених представників у ЦВК з правом дорадчого голосу або довірених осіб в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі щодо черговості надання ефірного часу на державних загальнонаціональних теле- та радіоканалах для здійснення передвиборної агітації перед повторним голосуванням з виборів Президента України 7 лютого 2010 року за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення виборів Президента України.

 

А також щодо черговості надання друкованих площ у газетах «Голос України» та «Урядовий кур'єр» для здійснення передвиборної агітації перед повторним голосуванням з виборів Президента України 7 лютого 2010 року за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення виборів Президента України. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

 

Передвиборна агітація кандидатів буде в прямому ефірі Першого національного по черзі 2, 3, 4, і 5 лютого у вечірній прайм перед новинами о 21.00. Про це ТК сказав президент НТКУ Василь Ілащук.

 

Нагадаємо, що раніше ЦВК вирішила, що 1 лютого на Першому мають відбутися теледебати між кандидатами на посаду в кандидати в президенти в другому турі.

 

Кандидат у президенти Віктор Янукович неодноразово відмовлявся від участі у теледебатах з Юлією Тимошенко. Востаннє він наголосив на цьому 22 січня під час виступу перед партійним активом Харківської області.

 

ТК публікувала відкрите звернення громадських організацій, журналістів і просто небайдужих громадян України до кандидата на пост Президента України Віктора Януковича, про те, щоб він узяв участь у теледебатах.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY