Костянтин Стогній розшукуватиме зниклих безвісти та злочинців

20 Серпня 2009
30496
20 Серпня 2009
16:41

Костянтин Стогній розшукуватиме зниклих безвісти та злочинців

30496
Костянтин Стогній розшукуватиме зниклих безвісти та злочинців

В рамках нового проекту телеканалу ICTV «Країна має знати» Костянтин Стогній допомагатиме правоохоронцям розшукувати людей - зниклих безвісти та злочинців. Про це повідомляє сайт телеканалу. Проект виробляє продакшн-студія Костянтина Стогнія «Жара».

 

Про те, що продакшн готує для ICTV тижневик журналістських розслідувань про пошуки людей, пан Стогній розповідав ТК раніше. Щоправда, як робоча назва проекту звучала як «Захист». 

 

«Нам уже вдавалося знаходити людей. Останній випадок трапився у Київській області, де ми розшукали аферистку. Використовуючи можливості телебачення, ми спробуємо шукати і неповнолітніх дітей, котрі з якихось причин пропали безвісти», - каже Костянтин Стогній.

 

«Країна має знати» виходитиме на ICTV з 6 вересня, щонеділі, о 19:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30496
Читайте також
31.03.2010 08:19
Матвей Никитин
, для «Детектор медіа»
16 079
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5363 дн. тому
Зі злочинцями простіше. вони збираються завтра на грушевського)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду