Костянтин Стогній: Ніяких муляжів бомб у журналістів «Надзвичайних новин» не було

28 Квітня 2009
25699
28 Квітня 2009
13:52

Костянтин Стогній: Ніяких муляжів бомб у журналістів «Надзвичайних новин» не було

25699
Костянтин Стогній: Ніяких муляжів бомб у журналістів «Надзвичайних новин» не було

Керівник продакшн-студії «Жара» і ведучий програми «Надзвичайні новини» (ICTV) Костянтин Стогній категорично заперечує наявність у знімальної групи програми наміру інсценувати замінування Київської ГАЕС. Нагадаємо, саме такою була версія правоохоронців, які затримали журналістів на 7 годин.

 

Детально свою версію пан Стогній виклав у своєму блозі на «Детектор медіа». За його словами, журналісти збирали матеріал для сюжету протягом тижня й неодноразово бували на території ГАЕС. 27 квітня вони протягом години записували інтерв'ю з начальником охоронної служби «Укргідроенергії» Миколою Каніфольським. Саме він після інтерв'ю несподівано викликав міліцію та СБУ. За словами Стогнія, команду вилучити касету із записом міліціонери отримали безпосередньо від начальника Вишгородського райвідділу УМВС.

 

Пан Стогній запевняє, що «ніяких вибухових пристроїв у журналістів не було», і версія МВС є неправдивою. Сюжет за мотивами зйомок на Київській ГАЕС вийде в ефір ICTV у програмі «Надзвичайні новини» 28 квітня о 19.30.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25699
Читайте також
31.03.2010 08:19
Матвей Никитин
, для «Детектор медіа»
16 079
01.06.2009 22:16
Олексій Кутєпов, для «Детектор медіа»
23 492
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду