detector.media
28.04.2009 13:52
Костянтин Стогній: Ніяких муляжів бомб у журналістів «Надзвичайних новин» не було
Костянтин Стогній: Ніяких муляжів бомб у журналістів «Надзвичайних новин» не було

Керівник продакшн-студії «Жара» і ведучий програми «Надзвичайні новини» (ICTV) Костянтин Стогній категорично заперечує наявність у знімальної групи програми наміру інсценувати замінування Київської ГАЕС. Нагадаємо, саме такою була версія правоохоронців, які затримали журналістів на 7 годин.

 

Детально свою версію пан Стогній виклав у своєму блозі на «Детектор медіа». За його словами, журналісти збирали матеріал для сюжету протягом тижня й неодноразово бували на території ГАЕС. 27 квітня вони протягом години записували інтерв'ю з начальником охоронної служби «Укргідроенергії» Миколою Каніфольським. Саме він після інтерв'ю несподівано викликав міліцію та СБУ. За словами Стогнія, команду вилучити касету із записом міліціонери отримали безпосередньо від начальника Вишгородського райвідділу УМВС.

 

Пан Стогній запевняє, що «ніяких вибухових пристроїв у журналістів не було», і версія МВС є неправдивою. Сюжет за мотивами зйомок на Київській ГАЕС вийде в ефір ICTV у програмі «Надзвичайні новини» 28 квітня о 19.30.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY