ТЕТ транслюватиме футбольні матчі за участю київського «Динамо»

18 Липня 2008
12180
18 Липня 2008
13:25

ТЕТ транслюватиме футбольні матчі за участю київського «Динамо»

12180
ТЕТ транслюватиме футбольні матчі за участю київського «Динамо»
25 липня о 20:45 в ефірі телеканалу ТЕТ запланована пряма трансляція  матчу Української Прем’єр-ліги між футбольними клубами «Дніпро» (Дніпропетровськ) і «Динамо» (Київ). им матчем ТЕТ розпочинає серію трансляцій ігор за участю футбольного клубу «Динамо» (Київ), повідомляє прес-служба каналу.
 
ТЕТ домовився про підписання контракту щодо придбання у ФК «Дніпро» ексклюзивних прав на показ матчу і взяла на себе повне технічне забезпечення трансляції гри з Дніпропетровська. За словами заступника голови правління ЗАТ «Телекомпанії «ТЕТ» з питань програмування Валерія Гросмана, канал витратить на трансляцію чималі гроші.  За інформацією джерел "ТК" вартість ліцензії на цей матч становить 150 тисяч євро. «Заради наших глядачів нам доведеться піти на дуже великі витрати, – зазначає пан Гросман. –  ФК «Дніпро» виставив дуже високу ціну за ексклюзивні права на трансляцію гри з  «Динамо» (Київ). В результаті переговорів ми зрозуміли, що телекомпанії доведеться піти на поступки, адже головне для нас – подарувати глядачам максимум вражень від захоплюючого матчу за участю «Динамо» (Київ) і «Дніпро» (Дніпропетровськ), що входять до складу найкращих українських команд».  
 
Гру «Динамо» (Київ) у Лізі Чемпіонів з переможцем пари «Дроеда» (Ірландія) – «Лівадія» (Естонія) ТЕТ буде транслювати 29 або 30 липня (залежно від переможця в парі «Дроеда» - «Лівадія»), а матч-відповідь - 6 серпня. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12180
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Евгений
5763 дн. тому
Вообще-то команда называется ЛЕвадия, а не ЛИвадия. Насколько я знаю, эстонский клуб называется в честь своего главного спонсора - какого-то завода. А тот в свою очередь в честь своего владельца, фамилия которого Левада.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду