detector.media
18.07.2008 13:25
ТЕТ транслюватиме футбольні матчі за участю київського «Динамо»
25 липня о 20:45 в ефірі телеканалу ТЕТ запланована пряма трансляція  матчу Української Прем’єр-ліги між футбольними клубами «Дніпро» (Дніпропетровськ) і «Динамо» (Київ). им матчем ТЕТ розпочинає серію трансляцій ігор за участю футбольного клубу «Динамо» (Київ), повідомляє прес-служба каналу.
 
ТЕТ домовився про підписання контракту щодо придбання у ФК «Дніпро» ексклюзивних прав на показ матчу і взяла на себе повне технічне забезпечення трансляції гри з Дніпропетровська. За словами заступника голови правління ЗАТ «Телекомпанії «ТЕТ» з питань програмування Валерія Гросмана, канал витратить на трансляцію чималі гроші.  За інформацією джерел "ТК" вартість ліцензії на цей матч становить 150 тисяч євро. «Заради наших глядачів нам доведеться піти на дуже великі витрати, – зазначає пан Гросман. –  ФК «Дніпро» виставив дуже високу ціну за ексклюзивні права на трансляцію гри з  «Динамо» (Київ). В результаті переговорів ми зрозуміли, що телекомпанії доведеться піти на поступки, адже головне для нас – подарувати глядачам максимум вражень від захоплюючого матчу за участю «Динамо» (Київ) і «Дніпро» (Дніпропетровськ), що входять до складу найкращих українських команд».  
 
Гру «Динамо» (Київ) у Лізі Чемпіонів з переможцем пари «Дроеда» (Ірландія) – «Лівадія» (Естонія) ТЕТ буде транслювати 29 або 30 липня (залежно від переможця в парі «Дроеда» - «Лівадія»), а матч-відповідь - 6 серпня. 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY