ВД «ОГО» і ТРК «Рівне 1» розпочали мультимедійний проект «Сім чудес Рівненщини»

20 Вересня 2007
3678
20 Вересня 2007
12:30

ВД «ОГО» і ТРК «Рівне 1» розпочали мультимедійний проект «Сім чудес Рівненщини»

3678
ВД «ОГО» і ТРК «Рівне 1» розпочали мультимедійний проект «Сім чудес Рівненщини»

Видавничий дім «ОГО» (м.Рівне) і телерадіокомпанія «Рівне 1» розпочали реалізацію мультимедійного проекту «Сім чудес Рівненщини», повідомляє прес-служба ВД «ОГО»

 

Як говорить автор ідеї проекту, головний редактор ВД «ОГО» і заступник директора ТРК “Рівне 1” Віталій Голубєв, метою даного проекту є популяризація визначних пам’яток історії та культури Рівненщини; привернення уваги бізнесових кіл до потреби у відновленні занедбаних пам’яток української минувшини; сприяння залученню в область туристів, у тому числі іноземних, шляхом проведення широкої інформаційної кампанії з використанням можливостей Інтернету.

 

- Проект буде ще одним етапом нашої роботі зі створення мультимедійного ньюзруму, - наголосив Віталій Голубєв. – Саме на таких складних багатоканальних проектах ми відточуємо нашу взаємну координацію, а головне – прагнемо максимально охопити наших читачів, глядачів і користувачів інтернет-ресурсів у зручний для них час, запропонувавши цікавий контент і зручні можливості для інтерактиву.

 

У ході реалізації проекту передбачається:

* проведення інтерактивного голосування через друковані ЗМІ, телебачення та Інтернет з метою визначення “Семи чудес Рівненщини”;

* опитування експертів з цією ж метою;

* виготовлення, публікація та трансляція газетних та телевізійних матеріалів про об’єкти, що будуть визнані переможцями проекту за результатами голосувань та анкетування; розміщення аналогічних матеріалів у мережі Інтернет;

* проведення прес-конференції на початку та по завершенню реалізації проекту;

* виготовлення та поширення, в тому числі за межами Рівненщини, відеофільму та поліграфічної продукції з зображенням та описом “Семи чудес Рівненщини”.

 

На даний час з допомогою експертів та враховуючи думки відвідувачів Інтернет-форумів порталу Ogo.ua і сайту ТРК «Рівне 1», де були завчасно відкриті відповідні теми для обговорення, вдалося визначити попередній перелік із 20 об’єктів, які можуть претендувати на включення до списку “Семи чудес Рівненщини”. Вирішено обмежити перелік саме рукотворними чудесами, а природні об’єкти до нього не включати. До 22 жовтня триватиме голосування, яке проходитиме з допомогою різних каналів: через вирізні купони, які публікуватимуться в газетах Видавничого дому «ОГО», через телефонне голосування у ефірі ТРК «Рівне 1», через SMS-голосування та через он-лайн-голосування на порталі www.ogo.ua і на сайтах «Рівненської газети» та ТРК «Рівне 1». Паралельно місцевим експертам (політики, посадовці, громадські діячі, історики, працівники освіти і культури, журналісти тощо) буде роздано 100 анкет. Після 22 жовтня оргкомітет підсумує результати голосування за всіма вищеозначеними каналами і офіційно оголосить «Сім чудес Рівненщини».

 

Наступного тижня заплановано провести прес-конференцію з офіційною презентацією проекту.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3678
Теги:
Читайте також
02.04.2008 09:33
Віталій Голубєв
для «Детектор медіа»
6 118
26.12.2007 13:18
Віталій Голубєв
Олена Толочик, для «Детектор медіа»
9 521
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр
5649 дн. тому
Мені цікаво які рукотворні надбання очолюють сімку в списку обраних?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду