«ТОНІС» приєднався до меморандуму про співпрацю із Національною Радою з питань телебачення та радіомовлення

28 Лютого 2007
16140
28 Лютого 2007
13:58

«ТОНІС» приєднався до меморандуму про співпрацю із Національною Радою з питань телебачення та радіомовлення

16140
 «ТОНІС» приєднався до меморандуму про співпрацю із Національною Радою з питань телебачення та радіомовлення

 

Сьогодні до меморандуму про співпрацю між Національною Радою України з питань телебачення і радіомовлення і телекомпаніями приєднався телеканал «ТОНІС».

 

Під час традиційного щотижневого брифінгу у Національній Раді голова правління ВАТ ТК «ТОНІС» Микола Княжицький у присутності журналістів підписав Меморандум.

 

 За його словами, “ТОНІС” робитиме все для того, щоб кількість українського і україномовного продукту в національному ефірі збільшувалася, а потреби всіх соціальних та культурних груп, що представлені в Україні, були задоволені. Окрім того, телекомпанія підтримуватиме Національну раду “в справі  розумного врегулювання ситуації у національному телерадіопросторі”.

 

 Відповідаючи на запитання “ТК”, Микола Княжицький також повідомив, що сьогодні до Національної ради подано редакційний статут ТК "ТОНІС”, а редакційна рада телекомпанії – в процесі створення. “Вчора були збору колективу, наше завдання – якомога більше членів колективу туди включити, бо, на жаль, не завжди самі журналісти  розуміють неформальність, скажімо так, такого кроку”, – зауважив Микола Княжицький. (Нагадаємо, що, згідно з Законом “Про телебачення і радіомовлення” термін подання телерадіокомпаніями до Нацради копій редакційних статутів збігає завтра – “ТК”). Голова правління ТК “ТОНІС” також повідомив, що статут телеканалу  “буде дещо відрізнятися від статутів інших ТРК”, а також типових редакційних статутів, оскільки туди додано певні елементи “стайл-буку”, який є у очолюваному Княжицьким медіа-холдінгу і де прописано “певні принципи стилю” і додаткові зобов’язання.

Окрім того, під час брифінгу було повідомлено про кадрові зміни в апараті Національної Ради. Заступником керівника апарату цього органу призначений Олександр Чабанов, а начальником департаменту контрольно-аналітичної роботи – Віталій Сокур.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16140
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду