detector.media
28.02.2007 13:58
«ТОНІС» приєднався до меморандуму про співпрацю із Національною Радою з питань телебачення та радіомовлення

 

Сьогодні до меморандуму про співпрацю між Національною Радою України з питань телебачення і радіомовлення і телекомпаніями приєднався телеканал «ТОНІС».

 

Під час традиційного щотижневого брифінгу у Національній Раді голова правління ВАТ ТК «ТОНІС» Микола Княжицький у присутності журналістів підписав Меморандум.

 

 За його словами, “ТОНІС” робитиме все для того, щоб кількість українського і україномовного продукту в національному ефірі збільшувалася, а потреби всіх соціальних та культурних груп, що представлені в Україні, були задоволені. Окрім того, телекомпанія підтримуватиме Національну раду “в справі  розумного врегулювання ситуації у національному телерадіопросторі”.

 

 Відповідаючи на запитання “ТК”, Микола Княжицький також повідомив, що сьогодні до Національної ради подано редакційний статут ТК "ТОНІС”, а редакційна рада телекомпанії – в процесі створення. “Вчора були збору колективу, наше завдання – якомога більше членів колективу туди включити, бо, на жаль, не завжди самі журналісти  розуміють неформальність, скажімо так, такого кроку”, – зауважив Микола Княжицький. (Нагадаємо, що, згідно з Законом “Про телебачення і радіомовлення” термін подання телерадіокомпаніями до Нацради копій редакційних статутів збігає завтра – “ТК”). Голова правління ТК “ТОНІС” також повідомив, що статут телеканалу  “буде дещо відрізнятися від статутів інших ТРК”, а також типових редакційних статутів, оскільки туди додано певні елементи “стайл-буку”, який є у очолюваному Княжицьким медіа-холдінгу і де прописано “певні принципи стилю” і додаткові зобов’язання.

Окрім того, під час брифінгу було повідомлено про кадрові зміни в апараті Національної Ради. Заступником керівника апарату цього органу призначений Олександр Чабанов, а начальником департаменту контрольно-аналітичної роботи – Віталій Сокур.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY