Підписано Меморандум про співпрацю та принципи взаємодії між Нацрадою та радіокомпаніями України

21 Липня 2006
13944
21 Липня 2006
16:38

Підписано Меморандум про співпрацю та принципи взаємодії між Нацрадою та радіокомпаніями України

13944
Підписано Меморандум  про співпрацю та принципи взаємодії між Нацрадою та радіокомпаніями України
21 липня 2006 року в присутності голови Національної ради Віталія Шевченка, членів Національної ради Тетяни Лебедєвої, Ігоря Куруса, Андрія Мирошніченка  та керівників провідних радіокомпаній відбулося підписання Меморандуму про співпрацю  між радіокомпаніями та Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Під час  церемонії підписання Меморандуму був присутній новообраний голова профільного Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко. Він, зокрема, сказав, що радий бути серед людей, які  об’єднують свої зусилля заради успішного розвитку  вітчизняного радіомовлення і висловив сподівання про поновлення роботи Громадської ради при Комітеті з питань свободи слова та інформації.

Голова Національної ради В.Шевченко зазначив, що підготовка до підписання Меморандуму з керівниками радіокомпаній  тривала  майже рік і висловив сподівання, що у підписантів з обох боків  було досить часу, щоб   внести доповнення, пропозиції, а основне - осмислити текст і серйозність взятих зобов’язань.

Члени Національної ради Тетяна Лебедєва та заступник голови Національної ради Ігор Курус  наголосили на тому, що основою співпраці є законослухняність радіокомпаній, неухильне дотримання ними норм вітчизняного законодавства та пунктів Меморандуму.

Під текстом Меморандуму  поставили свої підписи  керівники радіокомпаній: ЗАТ „ Європа плюс-Україна”, ДП ТРО „Довіра”, ТОВ ТРК „Киевские ведомости”, ТРК „Русское радио-Украина”, ЗАТ „Наше радіо”, ТРК „Лідер”,  Радіо „Ренесанс”,  Радіо „Шарманка”, ТОВ „Мюзік-радіо”, ТОВ ТРК „Пілот Україна”,  ТОВ ТРКУ, „Золоті ворота”,  АТ „Онікс”.

З текстом підписаного сьогодні Меморандуму між Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення  і провідними радіокомпаніями України можна ознайомитись на сайті Національної ради. Меморандум відкритий для підписання  всіма радіокомпаніями, хто  поділяє його зміст.

Детектор медіа за повідомленням Прес-служби Національної Ради
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13944
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду