detector.media
21.07.2006 16:38
Підписано Меморандум про співпрацю та принципи взаємодії між Нацрадою та радіокомпаніями України
21 липня 2006 року в присутності голови Національної ради Віталія Шевченка, членів Національної ради Тетяни Лебедєвої, Ігоря Куруса, Андрія Мирошніченка  та керівників провідних радіокомпаній відбулося підписання Меморандуму про співпрацю  між радіокомпаніями та Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Під час  церемонії підписання Меморандуму був присутній новообраний голова профільного Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко. Він, зокрема, сказав, що радий бути серед людей, які  об’єднують свої зусилля заради успішного розвитку  вітчизняного радіомовлення і висловив сподівання про поновлення роботи Громадської ради при Комітеті з питань свободи слова та інформації.

Голова Національної ради В.Шевченко зазначив, що підготовка до підписання Меморандуму з керівниками радіокомпаній  тривала  майже рік і висловив сподівання, що у підписантів з обох боків  було досить часу, щоб   внести доповнення, пропозиції, а основне - осмислити текст і серйозність взятих зобов’язань.

Члени Національної ради Тетяна Лебедєва та заступник голови Національної ради Ігор Курус  наголосили на тому, що основою співпраці є законослухняність радіокомпаній, неухильне дотримання ними норм вітчизняного законодавства та пунктів Меморандуму.

Під текстом Меморандуму  поставили свої підписи  керівники радіокомпаній: ЗАТ „ Європа плюс-Україна”, ДП ТРО „Довіра”, ТОВ ТРК „Киевские ведомости”, ТРК „Русское радио-Украина”, ЗАТ „Наше радіо”, ТРК „Лідер”,  Радіо „Ренесанс”,  Радіо „Шарманка”, ТОВ „Мюзік-радіо”, ТОВ ТРК „Пілот Україна”,  ТОВ ТРКУ, „Золоті ворота”,  АТ „Онікс”.

З текстом підписаного сьогодні Меморандуму між Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення  і провідними радіокомпаніями України можна ознайомитись на сайті Національної ради. Меморандум відкритий для підписання  всіма радіокомпаніями, хто  поділяє його зміст.

Детектор медіа за повідомленням Прес-служби Національної Ради
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY