НАМ проводить семінари для журналістів та прес-секретарів у східних регіонах

7 Липня 2006
8676
7 Липня 2006
13:02

НАМ проводить семінари для журналістів та прес-секретарів у східних регіонах

8676
НАМ проводить семінари для журналістів та прес-секретарів у східних регіонах


Координатор проектів ОБСЄ в Україні та Незалежна асоціація телерадіомовників, має честь запросити Вас відвідати одноденні семінари „Ефективна співпраця влади та засобів масової інформації”, що відбудуться 13, 14 липня у Харкові та Донецьку.

До участі у семінарах запрошуються журналісти та  представники офіційних прес-служб, органів державної влади та місцевого самоврядування, політичних партій, громадських організацій і підприємств.

Метою проведення семінарів є спроба вироблення дієвих  механізмів співпраці між прес-службами та засобами масової інформації, а також підвищення ефективності роботи прес-служб органів державної влади.

У програмі семінарів заплановано проведення круглого столу, юридичного семінару та двох тренінгів окремо для журналістів та прес-секретарів. Учасники круглого столу обговорюватимуть проблеми, з якими стикаються ЗМІ та офіційні прес-служби органів державної влади та місцевого самоврядування в процесі співробітництва, та можливі шляхи їх подолання. На юридичному семінарі юристи НАМ розповідатимуть про правові основи доступу та розповсюдження інформації. Тренінги проводяться професіоналами, що активно працюють у сфері журналістики та  зв’язків з громадськістю.

Незалежна асоціація телерадіомовників – найбільше в Україні професійне об’єднання електронних засобів масової інформації. НАМ було засновано у 2000 році як місцеву громадську організацію з метою захисту інтересів національних телерадіомовників і сприяння розвитку телерадіомовного простору. Наразі членами НАМ є понад 100 ТРО України.                          

Детектор медіа за інформаціею прес-центру НАМ


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8676
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду