detector.media
07.07.2006 13:02
НАМ проводить семінари для журналістів та прес-секретарів у східних регіонах


Координатор проектів ОБСЄ в Україні та Незалежна асоціація телерадіомовників, має честь запросити Вас відвідати одноденні семінари „Ефективна співпраця влади та засобів масової інформації”, що відбудуться 13, 14 липня у Харкові та Донецьку.

До участі у семінарах запрошуються журналісти та  представники офіційних прес-служб, органів державної влади та місцевого самоврядування, політичних партій, громадських організацій і підприємств.

Метою проведення семінарів є спроба вироблення дієвих  механізмів співпраці між прес-службами та засобами масової інформації, а також підвищення ефективності роботи прес-служб органів державної влади.

У програмі семінарів заплановано проведення круглого столу, юридичного семінару та двох тренінгів окремо для журналістів та прес-секретарів. Учасники круглого столу обговорюватимуть проблеми, з якими стикаються ЗМІ та офіційні прес-служби органів державної влади та місцевого самоврядування в процесі співробітництва, та можливі шляхи їх подолання. На юридичному семінарі юристи НАМ розповідатимуть про правові основи доступу та розповсюдження інформації. Тренінги проводяться професіоналами, що активно працюють у сфері журналістики та  зв’язків з громадськістю.

Незалежна асоціація телерадіомовників – найбільше в Україні професійне об’єднання електронних засобів масової інформації. НАМ було засновано у 2000 році як місцеву громадську організацію з метою захисту інтересів національних телерадіомовників і сприяння розвитку телерадіомовного простору. Наразі членами НАМ є понад 100 ТРО України.                          

Детектор медіа за інформаціею прес-центру НАМ


detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY