13 червня – оголошення початку глобальної медіа-кампанії «RedCard4Putin» для звільнення політв’язнів у Росії

11 Червня 2018
809
11 Червня 2018
15:52

13 червня – оголошення початку глобальної медіа-кампанії «RedCard4Putin» для звільнення політв’язнів у Росії

809
13 червня 2018 року о 13:00 в Києві у приміщенні Українського кризового медіа-центру (вул. Хрещатик, 2, Український дім) активісти Міжнародної коаліції з прав людини оголосять початок глобальної медіа-кампанії «RedCard4Putin» для звільнення політичних в’язнів у Росії.
13 червня – оголошення початку глобальної медіа-кампанії «RedCard4Putin» для звільнення політв’язнів у Росії

Світовий Конґрес Українців, Конґрес Українців Канади, Український Конґресовий Комітет Америки, Союз Українців у Великій Британії та Центрально-східна Європейська Рада об’єдналися для захисту політичних в’язнів Кремля та представлять свій план дій на час Чемпіонату світу з футболу 2018.

Спікери:

Павло Ґрод – голова Міжнародної коаліції з прав людини та віце-президент Світового Конґресу Українців

Руслан Мініч – Координатор європейських проектів Internews, аналітик.

«Російська Федерація – міжнародний агресор і не має права брати участь та бути співорганізатором міжнародних подій, які пропагують мир та єдність. Представники міжнародної спільноти об’єдналися, щоб захистити і звільнити бранців, а також продемонструвати всьому світу неприпустимість проведення Чемпіонату світу у сучасній Росії. Звільнення Олега Сенцова, Олександра Кольченка та інших незаконно ув’язнених в Росії є головною метою Міжнародної коаліції», - цитується в повідомленні заява голови Міжнародної коаліції з прав людини та віце-президента Світового Конґресу Українців Павло Ґрод.

«Вторгнення та окупація Криму, який є частиною України, війна на сході України, підтримка режиму Б. Асада та воєнних злочинів у Сирії, загибель 298 цивільних як наслідок збиття MH-17, хімічна атака у Великій Британії, систематичне використання допінгу у своїх програмах з  легкої атлетики, посягання на життя політичних опонентів, міжнародні корупційні схеми – картина життя сучасної Росії, яка має стати відома людям всього світу. Саме з цією метою міжнародна спільнота об’єднала зусилля для тиску на російський уряд», - йдеться також у анонсі.

Організатори запрошують відвідати прес-брифінг, ознайомитися та долучитися до кампанії зі звільнення політичних бранців Кремля.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
redcard4aggression
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
809
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду