detector.media
11.06.2018 15:52
13 червня – оголошення початку глобальної медіа-кампанії «RedCard4Putin» для звільнення політв’язнів у Росії
13 червня 2018 року о 13:00 в Києві у приміщенні Українського кризового медіа-центру (вул. Хрещатик, 2, Український дім) активісти Міжнародної коаліції з прав людини оголосять початок глобальної медіа-кампанії «RedCard4Putin» для звільнення політичних в’язнів у Росії.

Світовий Конґрес Українців, Конґрес Українців Канади, Український Конґресовий Комітет Америки, Союз Українців у Великій Британії та Центрально-східна Європейська Рада об’єдналися для захисту політичних в’язнів Кремля та представлять свій план дій на час Чемпіонату світу з футболу 2018.

Спікери:

Павло Ґрод – голова Міжнародної коаліції з прав людини та віце-президент Світового Конґресу Українців

Руслан Мініч – Координатор європейських проектів Internews, аналітик.

«Російська Федерація – міжнародний агресор і не має права брати участь та бути співорганізатором міжнародних подій, які пропагують мир та єдність. Представники міжнародної спільноти об’єдналися, щоб захистити і звільнити бранців, а також продемонструвати всьому світу неприпустимість проведення Чемпіонату світу у сучасній Росії. Звільнення Олега Сенцова, Олександра Кольченка та інших незаконно ув’язнених в Росії є головною метою Міжнародної коаліції», - цитується в повідомленні заява голови Міжнародної коаліції з прав людини та віце-президента Світового Конґресу Українців Павло Ґрод.

«Вторгнення та окупація Криму, який є частиною України, війна на сході України, підтримка режиму Б. Асада та воєнних злочинів у Сирії, загибель 298 цивільних як наслідок збиття MH-17, хімічна атака у Великій Британії, систематичне використання допінгу у своїх програмах з  легкої атлетики, посягання на життя політичних опонентів, міжнародні корупційні схеми – картина життя сучасної Росії, яка має стати відома людям всього світу. Саме з цією метою міжнародна спільнота об’єднала зусилля для тиску на російський уряд», - йдеться також у анонсі.

Організатори запрошують відвідати прес-брифінг, ознайомитися та долучитися до кампанії зі звільнення політичних бранців Кремля.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY